prijava_e
Novica

Končana je liga do 14 let, play off v Kranju in Radomljah


bm


Končalo se je ligaško trekmovanje v starostni kategoriji do 14 let. Pri deklicah je nastopilo osem, pri dečkih enajst ekip, ki so bile razdeljene v skupine. Najboljše so se uvrstile v play off, ki bo na sporedu ta konec tedna.

Pri dečkih je v skupini A brez poraza prvo mesto osvojila ekipa TK CC. V skupini B je bila prav tako brez poraza najboljša ekipa TK Triglav Kranj. V skupini C je prvo mesto osvojila ekipa TK Spin Medvode, drugo mesto pa ekipa ŽTK Maribor. Te štiri ekipe so se tudi uvrstile na zaključni turnir.

Pri deklicah je bila v skupini A prva ekipa TK Radomlje, drugo mesto je osvojila ekipa ŠD LTA. V skupini B je prvo mesto osvojila ekipa ŽTK Maribor, drugo ekipa Triglav Kranj A. Te štiri ekipe so udeleženke play offa.

Dečki bodo o zmagovalcu lige odločali na zaključnem turnirju, ki bo v Kranju v četrtek in petek z začetkom ob 10.30 uri.

Zaključni turnir deklic bo v Radomljah v petek in soboto z začetkom ob 10. uri.

Rezultate tekem in uvrstitve ekip si oglejte

Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.