prijava_e
Igrajmo tenis! : Igrajmo tenis! 2016

"VIDEO: Teniške žogice letele po vsej Sloveniji" 

Ljubljana, 1.6.2016

 

 

 

Prizorišče »Igrajmo tenis!« - Športni center Millenium v BTC-ju so 21. in 22. maja 2016 preplavili najmlajši teniški igralci do starosti 11 let. Na najbolj množičnem teniškem turnirju 8-11 let se je v dveh dneh merilo več kot 250 mladih teniških nadobudnežev. Sočasno pa so tako otroci kot tudi spremljevalci lahko uživali v živahnih nagradnih igrah, ob bogati ponudbi partnerjev Tenis Slovenije in številnih drugih doživetjih.

 

 

Večina slovenskih teniških klubov, članov Tenis Slovenije je v sodelovanju z ambasadorjem akcije Blažem Kavčičem, na svojih igriščih ponudilo možnost brezplačnega igranja tenisa. Akcija »Igrajmo tenis!« je na teniška igrišča privabila preko 850 ljubiteljic in ljubiteljev belega športa.

 

 

Najlepši utrinki s prireditve »Igrajmo tenis!« so zbrani v kratkem videu, ki si ga lahko ogledate TUKAJ

 

 

 

Sabina Velić

 

Marketing in odnosi z javnostmi / Marketing and PR

 

 

 

Rezultati nagradnega žrebanja za lopar Blaža Kavčiča in 3 darilne pakete SelectBox

25.05.2016   

 

Nagrada_525

 

Zahvaljujemo se vam, da ste obiskali prireditev »Igrajmo tenis!« in sodelovali v našem nagradnem žrebanju.

 

Znani so štirje srečni nagrajenci:

 

Teniški lopar Babolat Pure Aero Lite 2016 s podpisom Blaža Kavčiča prejme:

 

Vito Žužek

Darilni paket SelectBox – Masaža in wellness prejmejo:


Eva Ribičič,

 

Alenka Rot in

 

Nejc Cvetko.

 

Nagrajenci bodo o prevzemu nagrad obveščeni po e-pošti.

 

Iskrene čestitke!
Tenis Slovenija         

   

Na prireditvi »Igrajmo tenis!« več kot 250 otrok

Ljubljana, 23.5.2016

 

Igrajmo tenis 2016_zmagovalci 

 

Nov začetek poletne teniške sezone je zaznamoval otroški živ žav na največjem turnirju v Sloveniji – IGRAJMO TENIS. Športni center Millenium v ljubljanskem BTC-ju je gostil najmlajše teniške igralce do starosti 11 let, hkrati pa je festival nakupa in zabave v največjem slovenskem nakupovalnem središču zbral vse generacije. Otroški vrvež ni skoparil z igrivim nasmehom in mladostno tekmovalnostjo, saj je pod okriljem Tenis Slovenije vse slovenski turnir najbolj množičen in hkrati prepleten z iskanjem teniškega znanja otrok, skorajda z vseh najdejavnejših slovenskih klubov.


Večina slovenskih teniških klubov, članov Tenis Slovenije je v organizaciji slednje in v sodelovanju s Petrolom ter ambasadorjem akcije Blažem Kavčičem, na svojih igriščih ponudila možnost brezplačnega igranja tenisa. Minuli vikend je tako v teniških klubih, ki so svoja igrišča odprli za vse željne tenisa, igralo preko 850 ljubiteljic in ljubiteljev belega športa.

 

Več kot 250 mladih teniških nadobudnežev se je v dveh dneh merilo v štirih kategorijah deklet in fantov, sočasno pa so tako otroci kot tudi spremljevalci lahko uživali v živahnih nagradnih igrah, ob bogati ponudbi partnerjev Tenis Slovenije in številnih drugih doživetjih.

 

Med najmlajšimi sta v kategoriji Mini najboljša slovenska teniška igralca postala, pri deklicah Nika Perič (TK Celje), pri dečkih pa Svit Suljič (TA Breskvar). V razred starejši in rahlo bolj izkušeni kategoriji Midi je pri deklicah zmago slavila Julija Bogatin (TK Koper), pri dečkih pa je naslov ostal v Ljubljani saj je konkurenco prepričljivo ugnal Luka Albreht (TK Olimpija). Naslov Olimpijinega upa ni neposredno povezan z zmagoslavjem nogometašev NK Olimpija isti večer, so pa vsi mladi slovenski teniški upi sodelovali pri zanimivi ideji podjetja Petrol, ki skupaj s slovenskim teniškim profesionalcem Blažem Kavčičem išče pot do najdaljšega navijaškega vala na svetu. Akcija, za katero je postavljeno spletno mesto www.valenergije.com, spodbuja slovenske športnike na letošnjih olimpijskih igrah v Riu de Janeiru, v ta namen pa je val preimenovan v »Val energije«.  Največ energije so mladi teniški igralci potrebovali v kategorijah do 10 in do 11 let, saj se v teh kategorijah že igra po uveljavljenih teniških pravilih. Dvoboji trajajo dlje kot pri mlajših kategorijah, ponavadi pa mora zmagovalec turnirja »Igrajmo tenis« zmagati pet tekem v enem dnevu. V konkurenci do 10 let je pri dekletih največ pokazala Ana Thaler (TK Olimpija), pri fantih Marko Čačkov (TK Jaki šport), v kategoriji do 11 let pa sta se turnirske zmage veselila Hana Andolšek (TK Triglav) in Iztok Lunder (TA Breskvar). Vsi zmagovalci so se še posebej razveselili nagrad, med katerimi so bile teniške torbe Babolat, dobroimetje in brezplačna včlanitev v Dinners club International, dobroimetje za uporabo storitev term Čatež, daril zavarovalnice Tilia ter številnih doživetij, ki jih združuje darilni paket SelectBox.

 

Ker je bil turnir za marsikoga zahteven, se mnogi niso mogli upreti mamljivi ponudbi podjetja Herbalife neodvisnega člana, ki je s promocijo napitkov, ki jih uživa tudi nogometaš Cristiano Ronaldo, vznemirila kar nekaj mladih teniških igralcev, hkrati pa osrečila tri nagrajence, ki bodo v enem mesecu pod strokovnim nadzorom poskušali ujeti pravo telesno formo za brezkrbne dni na morskih plažah. Zanimiv brezžičen sistem nadzora in testiranja teniških udarcev pa je predstavilo podjetje Babolat, ki je na trg poslalo tako imenovano »POP« zapestnico s podatkovno kartico, ki v nekaj udarcih izmeri hitrost zamaha, stil, potencial v spinu ter hkrati meri število vseh teniških udarcev. Številni obiskovalci, tudi otroci, so se med vsemi aktivnostmi lotili še testa podjetja Avtotehna Vis, z vozili Opel uradni partner Tenis Slovenije, ki so prikazali voznikove sposobnosti, ko le te niso primerne za vožnjo. Otroci so se zabavali, odrasli pa, upajmo, malce zamislili. 

 

Foto: Vid Ponikvar, Sportida

 

Še danes pestro dogajanje pred Milleniumom v ljubljanskem BTC in odprta vrata teniških igrišč po Sloveniji

22.05.2016   

 

Igrajmo tenis 2016 Millenium_525 

 

V okviru prireditve "IGRAJMO TENIS" bodo po Sloveniji tudi danes odrta vrata večine teniških klubov, v katerih boste lahko brezplačno odigrali partijo tenisa. Osrednji dogodek pa se tudi danes odvija v Ljubljanskem BTC Cityu, kjer bo v dveh dneh nastopilo več kot 250 mladih igralcev in igralk v starostni skupini 8-11 let.

 

V nedeljo bodo o zmagovalcu in zmagovalki odločali še v starostni kategoriji do 10 let, ostala tekmovanja pa so bila zaključena v soboto.

 

V mini tenisu je slavil Svit SULJIČ (TaBre), med deklicami je bila najboljša Nika PERIĆ (Celje). V midi tenisu je pri dečkih prvo mesto osvojil Luka ALBREHT (Ol-Lj), pri deklicah je zmagala Julija BOGATIN (Koper). V tenisu do 11 let je bil pri dečkih najboljši Iztok LUNDER (Tabre), pri deklicah je zmagala Hana V. ANDOLŠEK (Tr-Kr).         

   
 

Postani prostovoljec teniškega turnirja Igrajmo tenis!

05.05.2016

 

Vabimo te, da se nam pridružiš!

Te zanima, kaj se dogaja v zaodrju najmnožičnejšega slovenskega teniškega turnirja za najmlajše?  Želiš biti udeležen pri dejavnostih, ki potekajo skrite pred očmi
obiskovalcev? Imaš čas med 20. in 23. majem? Te zanima tenis iz vseh zornih kotov in pogledov?

Prijavi se!

Postani eden prostovoljcev Tenis Slovenije, ki bodo prispevali k temu, da bo Igrajmo tenis!, organizacijsko dovršen zabaven in svež dogodek. V zameno boš prejel teniško opremo, pridobil nova znanja, izkušnje in poznanstva. Tudi za prehrano bo poskrbljeno.

Igrajmo tenis! je najmnožičnejši teniški turnir za najmlajše in vzporedno tudi vseslovenski projekt, katerega namen je za dva dni omogočiti brezplačno igranje tenisa v
številnih klubih po celi Sloveniji.

Tudi letos bo turnir Igrajmo tenis! potekal 21. in 22. maja, na lokaciji ŠC Millenium v BTC Cityu.

Kako se prijaviš?

Svojo prijavo nam pošlji do ponedeljka, 16. maja 2016 na prijave@tenis-slovenija.si ali nas pokliči na 051 235 760.

Vabljen k soustvarjanju dogodka Igrajmo tenis!

Tenis Slovenija

»IGRAJMO TENIS!« po vsej Sloveniji

 

IGRAJMO-TENIS-sliderTS- 525x300px

 

Tenis Slovenija vas v sodelovanju s podjetjem Petrol, ambasadorjem akcije Blažem Kavčičem in številnimi teniškimi klubi vabi, da sodelujete in se pridružite projektu »IGRAJMO TENIS!«

 

V soboto in nedeljo, 21. in 22. maja 2016 bo na ploščadi pred Športnim centrom Millenium v BTC-ju in v dvorani najbolj množičen dogodek za najmlajše ljubitelje tenisa Igrajmo tenis!

 

V ŠC Millenium bodo na največjem turnirju za mlajše starostne kategorije tekmovali otroci 8 – 11 let, hkrati pa bo v BTC City-u Festival nakupa in zabave, ki zaradi izjemnih ponudb ter bogatega programa združuje vse generacije. Za najmlajše teniške upe je to tradicionalen turnir na katerem nastopijo igralke in igralci z vseh slovenskih klubov, ker pa bo v okviru teniškega turnirja pester vzporeden program z nagradnimi igrami in lepimi nagradami, pa bodo na prizorišču ŠC Millenium aktivni tudi starši, prijatelji in ostali spremljevalci.

 

Predzadnja majska sobota in nedelja pa ne bosta razveseljevala le otroke, ampak tudi ljubitelje tenisa vseh generacij, ki bodo imeli možnost brezplačnega igranja tenisa na več kot 60 igriščih v teniških klubih po vsej Sloveniji. Na seznamu sodelujočih klubov poiščite najbližjega, preverite razpoložljivost igrišč in se odpravite na teniško partijo. Igrajmo tenis in igrajmo ga z užitkom.

 

Ambasador projekta Igrajmo tenis! je eden najboljših slovenskih igralcevprvi Slovenec, ki se je prebil med najboljših sto igralcev na svetu, Blaž Kavčič.

 

Tudi letos se bodo ob bok prireditvi Igrajmo tenis! predstavili različni razstavljavci teniške opreme, ki obljubljajo ugodne nakupe najkakovostnejše opreme.

 

Letošnja novost prireditve je sila atraktivna športna panoga, tenis na mivki. Na igrišču ob Vodnem mestu Atlantis bo potekal promocijski turnir v tenisu na mivki. Vsi obiskovalci se bodo seveda lahko preskusili v tenisu na mivki in hkrati odkrili čare vedno bolj popularnega športa.


Na dogodku Igrajmo tenis! tudi letos pričakujemo odziv večine slovenskih medijev.

 

Seznam klubov v katerih boste lahko brezplačno igrali tenis najdete TUKAJ.

 

Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.