Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Registracije : Registracije 2019

5.3.2019 začne teči spomladanski registracijski rok, ki traja do 15.3.2019

Ljubljana, 4.3.2019

 

 

V torek 5.3.2019 začne teči desetdnevni prestopno registracijski rok v katerem lahko igralci in igralke prestopajo iz kluba v klub.

Prestopno registracijski rok je letos prvič skrajšan in traja samo deset dni, tako da se zaključi 15.3.2019. Po izteku roka prestopi iz kluba v klub niso več mogoči.

Tudi jesenski prestopno regsitracijski rok od letošnjega leta traja samo 10 dni.

 

Pogoji za veljavno registracijo so:

 

Plačana letna članarina za teniško organizacijo;

Plačana članarina za člana te organizacije/kluba;

Poravnane obveznosti iz naslova registracij za tekoče leto in ostale medsebojne obveznosti teniške organizacije/kluba in Tenis Slovenije

Plačana prestopna taksa za tekoče leto, v primeru prestopa v drug klub.

 

Za morebitna vprašanje in dodatne informacije smo na voljo na info@tenis-slovenija.si

 

 

Prijava v ligo do 18 let

 


Istočasno vse teniške klube obveščamo, da je 17.3.2019 zadnji rok za poimenske prijave ekip v ligaško tekmovanje do 18 let.

Prijave potekajo on-line  in bodo odprte od 4.3.2019 do 17.3.2019. Igralcev, ki bodo nastopali z dvojno registracijo klubi ne prijavljajo on-line, temveč pisno dovoljenje za nastop z navedbo za kateri klub bodo nastopili, prav tako do 17.3.2019, pošljejo v pisarno TS. Te igralce bo v ustrezno ekipo  prijavil administrator.

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Alta Diners Tenis Slovenija MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Medex Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo