prijava_e
 
Pokal federacij : Pokal federacij 2019

Pokal Federacij 2019

 

LIVE SCORES

 

 

Slovenija  -  Gruzija  2  - 0

 

 

Slovenija ostaja članica I. EA skupine pokala Fed

 

Fed cup ekipa po zmagi nad Gruzijo_525

 

Slovenska reprezentanca se je v britanskem Bathu danes z ekipo Gruzije borila za obstanek v I. EA skupini pokala Fed in bila uspešna.


Prvo srečanje sta odigrali Kaja Juvan (169) in Miriam Bolkvadze (312). Juvanova je brez težav dobila prvi niz s 6-1 in v drugem povedla s 3-0, nato pa ji je Gruzijka srečanje predala.

 

Za odločilno točko sta v drugi tekmi igrali Dalila Jakupović (86) in Ekaterina Gorgodze (151). Jakupovićeva je slabo začela in po dveh izgubljenih servisih zaostajala s 0-4, nato pa je stvari vzela v svoje roke, dobila 20 od 25 točk in izid izenačila ter ga v nadaljevanju obrnila v svojo korist. S šestimi zaporednimi osvojenimi igrami je prvi niz dobila s 6-4. Tudi v drugem nizu je bila naša igralka bolj zanesljiva ter še drugi niz dobila s 6-4, s tem pa Sloveniji tudi zagotovila zmago in obstanek v I. EA skupini pokala Fed.

 

Čeprav smo pred odhodom v Bath pričakovali morda celo kaj več, pa je samo boj za obstanek verjetno tudi posledica dejstva, da so igralke v slovenski ekipi relativno neizkušene, saj sta obe naši prvi igralki na pokalu Fed nastopili šele tretjič in da so nastopi za ekipo vendarle povsem nekaj drugega kot tekme na turnirjih WTA in ITF.


Slovenija in Gruzija sta se v pokalu Fed tokrat srečali četrtič, vse tri dosedanje tekme pa je, tako kot tudi današnjo, zanesljivo dobila Slovenija. Nazadnje sta se ekipi srečali pred enajstimi leti na turnirju v Budimpešti, kjer sta slovenski ekipi točke zagotovili Andreja Klepač in Polona Hercog. Tudi takrat sta za Gruzijo nastopali Ekaterina Gorgodze, danes prva Gruzijska igralka in Oksana Kalashnikova, ki v glavnem nastopa v igri dvojic.


Slovenija je bila danes nesporna favoritinja, saj sta obe naši igralki na lestvici WTA uvrščeni višje od nasprotnic. To sta v svojih nastopih tudi pokazali. 


Po koncu srečanja sta naši prvi igralki povedali, da je bilo vzdušje v ekipi dobro in da obe računata na to, da bi lahko v naslednji sezoni naredile korak naprej, torej napredovale v višji kakovostni razred svetovnega tenisa.
 

Za napredovanje v II. svetovno skupino pokala Fed sta se borili ekipi Srbije in Velike Britanije. Z 2-0 so zmagale Britanke.

 

Fed cup Slovenija Gruzija za obstanek_525

 

Slovenija - Grčija  1 - 2

 

V Bathu je Slovenija danes igrala zelo pomemben obračun, v katerem bi našim dekletom zmaga že zagotavljala neposreden obstanek v I. EA skupini pokala Federacij. A izšlo se ni po slovenskih željah, saj sta tako Kaja Juvan kot Dalila Jakupović posamični srečanji izgubili. Vtis sta popravili Nina Potočnik in Nika Radišič, ki sta s 6-0 6-0 dobili tekmo dvojic in Sloveniji prinesli prvo zmago v dosedanjem poteku turnirja.

 

Merili sta se ekipi, ki sta uvodni tekmi v RR skupini izgubili, pri čemer so Grkinje v tekmi z  Madžarsko osvojile točko, naše igralke pa so bile in tudi po tekmi z Grkinjami ostajajo brez zmage.

 

Slovenija in Grčija sta se doslej v okviru EA skupine pokala Fed pomerili trikrat in sicer v letih 1993, 1998 in 2002. Dvakrat so zmagale Slovenke, enkrat Grkinje. Zadnji obračun leta 2002 so v turški Antalyi dobile naše igralke, posamični točki pa sta takrat priigrali Maja Matevžič in Tina Pisnik, ki sta v nadaljevanju z zmago nad Ukrajino poskrbeli tudi, da se je Slovenija edinkrat doslej uvrstila v svetovno skupino pokala Federacij.

 

Za Slovenijo je prva nastopila Kaja Juvan , ki je igrala z 21-letno Valentini Grammatikopoulu. Ta je trenutno na 171. mestu lestvice WTA, torej dve mesti za našo igralko. V zelo izenačenem srečanju, ki je trajalo dve uri in dvajset minut je bila na koncu Grkinja boljša s 7-6(2) 5-7 6-3. V prvem nizu je Juvanova povedla s 5-3 in servirala za niz, a je Grkinja izenačila, nato pa zanesljivo dobila podaljšano igro. Podoben razplet smo spremljali v drugem nizu, le da je bila tokrat s 5-3 v vodstvu Grkinja, a je Kaji uspel break v deseti igri, nato pa še eden v dvanajsti in Kaja je niz dobila s 7-5. V tretjem nizu je Grkinja v tretji igri odvzela Kaji začetni udarec, v nadaljevanju pa z izjemo osme, zanesljivo dobivala igre na svoj servis ter ponovno povedla s 5-3. Tokrat prednosti ni izpustila iz rok, s še enim breakom v deveti igri je tekmo odločila v svojo korist. Na koncu je bila boljša za sedem točk (118-111). Ob zelo izenačeni statistiki je Grkinja dosegla en brek več (5-4). Kaja tako še tretjič ostaja brez zmage, kar je zagotovo manjše razočaranje.

 

Dalila Jakupović je bila pred velikim izzivom, saj bi morala za obstanek v dvoboju premagati najboljšo grško igralko, 23-letno Mario Sakkari, 38. igralko sveta. Tudi njej se ni izšlo in še tretjič je vknjižila ničlo. Sakkarijeva je bila po dveh urah in desetih minutah boljša s 4-6 6-4 6-3. Tudi drugo današnje srečanje je bilo izenačeno, a je bila razlika v osvojenih točkah nekoliko večja (108-96). Jakupovićeva je v srečanju dosegla tri brejke, a je svoj začetni udarec izgubila petkrat. Sakkarijeva je bila kljub devetim dvojnim napakam boljša nasprotnica, saj je imela boljši izkoristek tako prvega kot drugega servisa. Priigrala si je kar 17 priložnosti za break, Jakupovićeva na drugi strani le šest.

 

Nina Potočnik in Nika Radišič sta v obračunu dvojic s 6-0 6-0 dobili tekmo dvojic. Njuni nasprotnci sta bili Valentini Grammatikopoulu in Maria Sakkari.

 

V soboto čaka naše igralke boj za obstanek, nasprotnice bodo igralke Gruzije.  Kaja Juvan (169.) se bo pomerila z Mariam Bolkvadze (312.), Dalila Jakupovič (86.) pa
z Ekaterino Gorgodze (151.).

Slovenija - Madžarska  0  -  3

 

Fed cup trenih drugi dan_525

 

V drugem krogu turnirja na pokalu Fed v Bathu je Slovenija igrala z ekipo Madžarske in izgubila z 0-3.


V prvem srečanju sta se merili druga Madžarka Dalma Galfi, 311. igralka lestvice WTA in druga naša igralka Kaja Juvan, 169. igralka sveta. Kaja je srečanje začela slabo in po vsega 25 minutah igre prvi niz izgubila z 1-6. Galfijeva je od osmih izkoristila dve break žogi za dva odvzema servisa naši igralki, Kaja si ni priigrala nobene priložnosti za break. Drugi niz je naša igralka začela bolje ter po breaku Madžarke v tretji in re-breaku Juvanove v četrti igri sta bili igralki izenačeni do izida 4-4, ko je Kaja srervirala za vodstvo s 5-4. Z dvema dvojnima napakama je svoj servis izgubila, Galfijeva pa je zanesljivo dobila naslednji začetni udarec, s tem pa drugi niz in srečanje z izidom 6-1 6-4. Srečanje je trajalo uro in sedem minut, Madžarka pa je bila v osvojenih točkah boljša s 65-46.


Juvanova je po tekmi povedala, da je sicer izgubila, a je odigrala dobro tekmo, po njenem mnenju boljšo od tiste, ki jo je včeraj odigrala z Britanko. Madžarska nasprotnica je po njenem mnenju zelo solidno odigrala, tako da zaradi poraza ne sme biti preveč razočarana. Jutri je nov dan in nova tekma v kateri bo dala vse od sebe in upa na dober rezultat, je še povedala po današnjem srečanju z Galfijevo.


Dalila Jakupović je v drugem srečanju dnevnega programa, v tekmi z Anno Bondar, 224. igralko lestvice WTA poskušala Slovenijo obdržati v igri za zmago, a ji to ni uspelo. Madžarka je po uri in pol igre slavila s 4-6 6-1 6-4. Bondarjeva je odlično servirala in na tekmi dosegla kar 15 asov. V celotnem srečanju je oddala samo eno igro na svoj servis, več kot eno priložnost za break pa Jakupovićevi tudi ni ponudila. Dalila je začetni udarec izgubila trikrat, še sedemkrat je break žogo Madžarki ubranila. Končno seštevek točk je bil 84-69 v korist Madžarke. Jakupovićeva je po srečanju povedala, da je nasprotnica odigrala izvrstno temo, odlično je servirala, sama pa je imela nekaj nihanj pri začetnem udarcu.


V igri dvojic so nastopile Nika Radišič in Nina Potočnik ter  Adrienn Nagy in Reka Luca Jani. Madžarki sta bili boljši in sta zmagali z rezultatom 7-6(3) 4-6 6-2.
Naše igralke jutri potrebujejo zmago z Grčijo, tako da jim ne bi bilo potrebno v play out za obstanek v I EA skupini.

 

Kljub temu, da so Madžarke na papirju najslabša reprezentanca na turnirju so proti Sloveniji dosegle še drugo zmago in bodo zagotovo zahtevne nasprotnice tudi za domačinke v odločilni tekmi za prvo mesto v skupini.

 

V skupini B se bosta za zmago v skupinskem delu borili ekipi Hrvaške in Srbije. Hrvatice so danes z 2-1 premagale Gruzijo, Srbkinje s 3-0 Turčijo.

Slovenija - Velika Britanija 0 - 3

 

Fed cup Jakupović Konta_525

 

Prvo tekmo slovenske reprezentance na pokalu Fed v britanskem Bathu,  kjer ji nasproti stojijo domačinke, ekipa Velike Britanje, je odprla Kaja Juvan. Njena nasprotnica je bila druga Britanka, 22-letna Katie Boulter, 83. igralka lestvice WTA.
 
Boulterjeva je po 59 minutah igre zmagala s 6-4 6-2 in domačinke popeljala v vodstvo. Juvanova je srečanje sicer odlično začela in se v začetku zelo dobro zoperstavila 90 mest višje uvrščeni igralki na lestvici WTA. A bolj kot se je srečanje razvijalo več nesigurnosti je bilo čutiti v Kajini igri. Po izgubljenem servisu v peti igri prvega niza je sicer dobro nadaljevala vse do izida 4-5, ko je na servis nasprotnice naredila tri neprisiljene napake in Britanka je dobila prvi niz. V drugem je Kaja izgubila uvodni začetni udarec, kasneje pa je servis oddala še enkrat in sicer v sedmi igri. Britanka je bila bistveno bolj agresivna, naredila je manj napak, bila pa je tudi zelo zanesljiva pri začetnem udarcu sasj Juvanovi ni ponudila niti ene priložnosti za break. Britanka je bila v osvojenih točkah boljša s 58-43.

Po pričakovanju je imela težko nalogo naša prva igralka Dalila Jakupović. Igrala je s prvo Britanko, 27-letno Johanna Konta, ki je na lestvici WTA uvrščena na 39. mesto. Konta je bila po uri in petdesetih minutah igre boljša s 7-6(7) 6-2. Zelo izenačen prvi niz, v katerem je bilo kar osem breakov, je v dramatičnem zaključku dobila Britanka potem, ko je imela Jakupovićeva že tri zaključne žoge v podaljšani igri. Vodila je namreč s 6-3, nato pa izgubila štiri zaporedne točke in na koncu tie-break s 7-9. V drugem nizu je bila odločilna tretja igra, ko je Dalila izgubila svoj srevis brez dobljene točke, nato pa je Konta zanesljivo pripeljala tekmo do konca. Britanke so tako že zmagovalke srečanja, a tudi osvojena točka v igri dvojic bi, ob ugodnem razpletu v nadaljevanju, ko bodo naše igralke čakale na morebitno napako Britank, lahko bila zelo pomembna.

Tekmo dvojic sta tako odigrali Jakupovićeva in Juvanova, na britanski strani pa sta nastopili Harriet Dart in Katie Swan. Naši igralki sta bili tokrat daleč od zmage saj sta zanesljivi domačinki slavili s 6-2 6-2.

V četrtek bodo nasprotnice Slovenk igralke Madžarske. Te so prišle v Bath v močno okrnjeni zasedbo, a jim to ni preprečilo zmage nekoliko presenetljive zmage nad ekipo Grčije z 2-1.

V skupini A sta bili danes odigrani dve tekmi. Hrvaška je z 2-1 premagala Turčijo, Srbija pa z enakim izidom Gruzijo.

 

Slovenska ekipa Fed včeraj še na uradni večerji, od danes pa gre zares

bm, 6.2.2019

 

Fed cup 2019 uradna večereja_525

 

Slovenska ženska teniška reprezentanca se na prizorišču turnirja I. EA skupine pokala Fed v Bathu pripravlja na prvi obračun, ki jo čaka v sredo z ekipo Velike Britanije.
Dekleta so se že dodobra spoprijateljila s podlago na kateri se bodo borila za čim boljšo uvrstitev ter opravila po dva treninga na dan. Podlaga na kateri bodo nastopile je srednje hitra.

 

Znan je tudi vrstni red tekem, ki se bodo vsak dan začenjale ob 17.30 uri po slovenskem času. Naša dekleta bodo najprej igrala v sredo z ekipo domačink, Veliko Britanijo, naslednje nasprotnice bodo Madžarke, zadnje nasprotnice v skupini pa bodo Grkinje.

 

Sicer pa so vse naše igralke zdrave, dobro rezpoložene in zelo motivirane ter že težko pričakujejo prvi nastop.

 

Ob treningih morajo dekleta zadostiti tudi organizacijskim formalnostim. Tako so se v ponedeljek, skupaj z ostalimi ekipami, udeležila sprejema pri županu gostiteljskega mesta Bath. Včeraj pa so se udeležila slavnostne večerje pred začetkom tekmovanja.

 

Danes ob 17.30 uri pa bo šlo zares. Nasproti jim bo stala ena od favoritinj za zmago na turnirju, ekipa domačink, za katero bosta nastopili prvi violini Johanna Konta (WTA 39) in Katie Boutler (83), poleg njiju pa so v ekipi, ki jo vodi Anne Keothavong še Heather Watson, Harriet Dart in Katie Swan. Angležinje so edina ekipa v Bathu za katero nastopata dve top 100 igralki.

 

Pred Slovenijo po možnostih za zmago nad Anglijo na uradni strani pokala Fed postavljajo še ekipo Grčije s prvo igralko Mario Sakkari (WTA 38). Močno oslabljena pa je pripotovala ekipa Madžarske, saj je doma poleg poškodovane Timee Babos ostala tudi njihova številka dve Fanny Stollar.

 

Najvišje rangirana igralka v Bathu je sicer iz reprezentance Hrvaške, ki nastopa v drugi skupini. To je od včeraj št. 25 svetovnega tenisa Donna Vekić.

 

Prenosa iz prizorišča ne bo,  rezutate v živo pa boste lahko spremljali  tukaj.

 

Fed cup ekipa 2019 Potočnik, Jakupović Radišič in

 

Slovenska ekipa Fed na prizorišču turnirja v Bathu že opravila prve treninge

bm, 3.2.2019

 

Fed cup 2019- Bath trening prvi dan_525

 

Slovenska ženska teniška reprezentanca je prispela na prizorišče turnirja I. EA skupine pokala Fed v Bath.
 

ekleta so se seznanila s podlago na kateri se bodo borila za čim boljšo uvrstitev ter že opravila prve treninge. Podlaga na kateri bodo nastopile je srednje hitra.

 

Znan je tudi vrstni red tekem, ki se bodo vsak dan začenjale ob 17.30 uri po slovenskem času. Naša dekleta bodo najprej igrala v sredo z ekipo domačink, Veliko Britanijo, naslednje nasprotnice bodo Madžarke, zadnje nasprotnice v skupini pa bodo Grkinje.

 

Sicer pa so vse naše igralke zdrave, dobro razpoložene in zelo motivirane ter že težko pričakujejo prvi nastop.

 

Ffed cup reprezentanca 2019_Bristol_525

Slovenke v pokalu Federacij najprej proti domačinkam

31.1.2019

 

Fed_Cup_2019_525

Daniel Šantl, Kaja juvan, Nika Radišič, Nina potočnik, Dalila Jakupović in Andrej Kraševec

 

Ženska teniška reprezentanca na čelu s selektorjem Andrejem Kraševcem in pomočnikom Danielom Šantlom odhaja v Veliko Britanijo, v mesto Bath, kjer bo od 6. do 9. februarja tekmovanje v pokalu Federacij 1. evro-afriške skupine.

 

Slovenske barve bodo branile Dalila Jakupović (82. WTA), Kaja Juvan (171.), Nina Potočnik (380.) in Nika Radišič (173. ITF). Letošnji nastop sta zaradi osredotočenosti na lastno kariero odpovedali Tamara Zidanšek (74.) in Polona Hercog (89.), žal pa se je poškodovala ena najboljših igralk v konkurenci parov na svetu Andreja Klepač.

 

Kapetan ozirom selektor reprezentance Andrej Kraševec je na temo izbrane vrste dejal: »Ne vidim nobenih težav. Tamara in Polona sta v ospredje postavili individualno kariero, Andreja pa bo zaradi poškodbe verjetno nekaj časa mirovala. Letos je bil termin in kraj za Fed cup znan že sredi oktobra, ko igralke počasi začnejo razmišljati o novi sezoni, se pravi, da so imele vse dovolj časa, da bi to tekmovanje uvrstile v svoj koledar. Hkrati je letos Mednarodna teniška zveza zvišala denarne nagrade za nastope. Imamo dekleta, ki so pripravljena igrati in lahko rečem, da so v dobri formi. Menim, da so Britanke favoritinje, ampak mi bomo na vsakem dvoboju razmišljali o zmagi.«

 

Največ odgovornosti bo na svojih plečih imela Dalila Jakupovič, ki je letošnjo sezono slabše začela, a lani premagovala igralke, ki so na lestvici WTA med najboljših 20 na svetu: »Na turnirjih v Oceaniji sem zbolela, zato rezultati niso bili po pričakovanih. Ampak sezona je dolga in dovolj tekem je še pred menoj. V Anglijo gremo dobro razpoloženi in bomo videli, kako se bomo odrezale. Dobro se razumemo, vzdušje je odlično, zatorej ni razloga, da ne bi razmišljali o pozitivnih stvareh.«

 

Žreb je Slovenijo uvrstil v skupino A, kjer bodo igrale še Velika Britanija, Madžarska in Grčija. Slovenija bo prvi dan v sredo, 6. februarja, igrala z Veliko Britanijo, nato jo čaka Madžarska in za konec skupinskega dela Grčija. V skupini B bodo nastopile Srbija, Hrvaška, Gruzija in Turčija.

 

V Veliki Britaniji bo tudi direktor Tenis Slovenije Gregor Krušič, ki bo ekipi pomagal pri organizaciji, logistiki in pri komunikaciji s Slovenijo, kjer bodo vse informacije potekale prek pisarne TS.

 

Današnja novinarska konferenca je bil v prodajnem prostoru podjetja Telemach (Bratislavka 9, BTC, Ljubljana), ki je glavni sponzor Tenis Slovenije.

 

Slovenska Fed cup ekipa dobila nasprotnice na turnirju v Bathu

bm, 14.1.2019

 

ITF je objavil žreb RR skupin v I. EA skupini Pokala Federacij, ki se bo odvijal v angleškem Bathu od 6. - 9. februarja.


Slovenke bodo v skupini z domačinkami Veliko Britanijo ter ekipama Grčije in Madžarske. Zmagovalka RR skupine se bo v boju za prvo mesto na turnirju, ki omoča nastop v play offu za napredovanje v II. svetovno skupino, pomerila z zmagovalko druge skupine, v kateri nastopajo ekipe Srbije, Gruzije, Turčije in Hrvaške.

 

V vsaki ekipi je nekaj odličnih igralk, tako da našo reprezentanco že v predtekmovalni skupini čaka izjemno težko delo, še posebej, ker za Slovenijo ne bosta nastopili Tamara Zidanšek in Polona Hercog.

 

Nesporni favorit skupine je Velika Britanija, ki bo nastopila v postavi Johanna Konta (38), Heather Watson (93), Katie Boutler (99) ter Harriet Dart in Katie Swan.

 

Za ekipo Grčije so prijavljene Maria Sakkari (41), Valentini Grammatikopoulou (173), Despina Papamichail (457) in Anna Arkadianou.

 

Barve Madžarske bodo branile Timea Babos (65), Fanni Stollar (124), Anna Bondar (270), Reca Luca Jani (305) in Dalma Galfi (325).

 

Kot je znano bodo za Slovenijo nastopile Dalila Jakupović, Kaja Juvan, Nina potočnik in Andreja Klepač. Ekipo vodi Andrej Kraševec.

 

Slovenija v Pokalu Federacij brez Zidanškove in Hercogove

TS, 7.1.2019

 

 

Slovenska  ženska  teniška  reprezentanca  bo  v  1.  evroafriški skupini  Pokala  Federacij  nastopila  v angleškem BATHU in sicer od 6. do 9. februarja. Za Slovenijo bodo nastopile Dalila Jakupovič (82. WTA), Kaja Juvan (180.), Nina Potočnik (373.) in Andreja Klepač (18-dvojice).
  
Selektor Andrej Kraševec in njegov pomočnik Daniel Šantl bosta z ekipo odpotovala v nedeljo, 3. februarja, torej bo reprezentanca imela dva dneva za priprave in relativno dovolj časa, da se dekleta navadijo trde podlage na univerzitetnem kampusu v Bathu.  Tamkajšnji teniški center ponuja osem notranjih igrišč in osem zunanjih (trda podlaga) ter še dve zunanji igrišči s peščeno podlago. V času Pokala Federacij bodo tribune osrednjega igrišča lahko sprejele 1800 gledalcev, na ostalih bo prostora za 250 ljubiteljev tenisa.

Za  slovensko  reprezentanco  ne  bosta nastopili Polona Hercog (WTA 92) in Tamara  Zidanšek ( WTA 78).
  
Zidanškova je nastop odpovedala, ker je v  tem  trenutku osredotočena na svojo kariero: »V letu 2019 žal ne bom mogla biti del slovenske  teniške reprezentance za pokal  federacij,  zaradi  že  določenih  in  izbranih  teniških  turnirjev,  ki  se  jih  bom  udeležila  in  ostalih obveznosti. Odločitev, da v letu 2019 ne bom mogla sodelovati, je
podrejena cilju, ki sem si ga kot teniška igralka zastavila za prihajajoče leto. Vzdušje v reprezentanci je odlično in verjamem, da bo tako tudi v letu 2019. Ekipi Fed cup želim čim boljšo uvrstitev.«
  
V skupinskem delu 1. evroafriške skupine v Bathu bodo nastopile:


Hrvaška (Petra Martić 32., Donna Vekić 34. WTA),

Gruzija (Ekaterine Gorgodze 163., Mariam Bolkvadze 310. ),

Grčija (Maria Sakkari 41., Valentini Gramatikopoulou 171.), 

Madžarska (Timea Babos 59., Fanny Stollar 121.),

Srbija (Aleksandra Krunić 55., Olga Danilović 108.),  
Turčija (Basak Eraydin 180., Pemra Ozgen 236.) in

Velika Britanija (Johanna Konta 37., Heather Watson 91.)

V ponedeljek, 4. februarja bo žreb osmerico ekip razdelil v dve skupini po štiri. Najboljši dve ekipi iz vsake skupine igrata play off. Le zmagovalec 1. evroafriške skupine bo napredoval v drugo svetovno skupino pokala federacij. Najslabši ekipi iz obeh skupin se bosta med seboj pomerili v boju za obstanek.

Pred odhodom bodo igralke in selektor odgovorili na vsa odprta vprašanja na novinarski konferenci, ki bo 31. 1. 2019 v Ljubljani.

Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.