Na turnirju TE do 16 let na Slovaškem Ela Nala Milić ugnala prvo nosilko, a v drugem krogu nato izgubila, v drugem krogu poražen tudi Aljaž Kirbiš

Na turnirju TE do 16 let v Trencianskih teplicah na Slovaškem sta nastopala Aljaž Kirbiš in Ela Nala Milić. Aljaž je v tekmi prvega kroga s 6-3 6-1 premagal Poljaka Michala Osomanskega. V drugem krogu je igral s 1. nosilcem Petrom Benjaminom Privaro iz Slovaške in izgubil z 2-6 4-6.

Odlično je turnir odprla Milićeva, ki je v prvem krogu po izvrstni predstavi izločila prvo nosilko, dve leti starejšo domačinko Salmo Drugdovo, v letu 2018 drugo Slovakinjo v svoji starostni kategoriji. Ela Nala je zmagala s 7-5 6-4. Tudi ona je nastope nato končala v drugem krogu, ko se je merila s Slovakinjo Viktorio Lackovo. Leto dni starejša Slovakinja, ki trenutno zaseda 110. mesto na lestvici TE do 14 let je zmagala s 6-4 6-2. Ela Nala je z Italijanko Emmo Pedretti nastopila v četrtfinalu konkurence dvojic. S 3-6 3-6 sta izgubili s Slovakinjama Slavko Mihalovo in Karolino Marzikovo.