Nik Razboršek bo v Antalyi polfinale dokončal v nedeljo, Pia Čuk poražena

Na turnirju ITF WTT v Antalyi (15.000 $) je bilo današnje polfinalno srečanje Nika Razborška prekinjeno v drugem nizu, tako da bo tekmo z bosanskim kvalifikantom Nermanom Fatićem dokončal v nedeljo. Trenutni izid je 6-3 5-5 v Nikovo korist. Nik je v prvem nizu v drugi igri odvzel servis Fatiću in prednost obdržal do konca niza. V drugem nizu je ponovno prvi prišel do brejka Nik in sicer v sedmi igri, a tokrat prednosti ni zadržal in Fatić je v osmi igri dosegel re-brejk. Zmagovalec bo v nedeljo odigral še finalno srečanje.

Je pa polfinalno tekmo odigrala Pia Čuk in z 1-6 4-6 izgubila z drugo nosilko iz Romunije Irino Fetecau (WTA 396). Pia je bila slabša predvsem pri izkoristku drugega začetnega udarca, saj je osvojila samo štiri od sedemnajstih točk. Nasprotnici je iz sedmih poskusov dvakrat odvzela servis, Romunka pa je izkoristila vseh pet priložnosti za odvzem servisa, ki si jih je priigrala. Končno razmerje osvojenih točk je bilo 66-47 v korist Romunke.