Tri slovenske igralke v dvojicah v Dubaju brez vidnejšega rezultata

Na WTA turnirju v Dubaju smo imeli poleg dveh igralk v posamični konkurenci v igri tudi tri igralke v konkurenci dvojic. Žal nobeni ni uspelo doseči vidnejšega rezultata, saj so se vse poslovile po prvem oz. drugem krogu.

Še najbolje se je odrezala Jakupovićeva, ki je igrala v paru z Romunko Irino Baro. V prvem krogu sta s 2-6 6-4 11-9 premagali Rusinjo Dario Kasatkino in Švicarko Belindo Benčić, v drugem pa sta morali premoč priznati Nemki Anni-Leni Groenefeld in Nizozemki Demi Schuurs. Slednji sta bili boljši s 6-4 6-4.

Katarina Srebotnik je z Američanko Raquel Atawo v prvem krogu s 6-3 4-6 4-10 izgubila s Španko Laro Arruabarrena in Američanko Kaitlyn Christian.

Po odpravljenih težavah s poškodbo je ponovno nastopila Andreja Klepač, ki je zaigrala s Kitajo Saisai Zheng. Tudi oni sta izgubili že v prvem krogu. S 6-4 6-4 sta ju premagali Tunizijka Ons Jabeur in Američanka Alison Riske.