Pia Lovrič med šestnajst najboljših v Braziliji, Jan Kupčič izgubil v četrtfinalu v Nemčiji; poraz Luke Albrehta v Franciji in Eve Muller Uhan v Bukarešti

Na turnirju ITF 1. ranga v Porto Alegru v Braziliji se je Pia Lovrič uvrstila v tretji krog. V drugem je s 6-2 6-2 premagala ameriško srečno poraženko Zaro Hudson. Za uvrstitev v četrtfinale jo čaka obračun s Kanadčanko Sarah-Maude Fortin, 266. mladinko sveta.

Še enkrat pa se je v drugem krogu poslovila Živa Falkner. S 6-3 6-2 jo je premagala 2. nosilka, 16. mladinka sveta, Američanka Alexa Noel, finalistka turnirja 1. ranga v Barranquilli januarja letos.

V konkurenci dvojic je v drugem krogu nastopila Metka Komac in s soigralko Romino Ccuno iz Peruja izpadla.

Na turnirju 4. ranga v nemškem Cadolzburgu se je Jan Kupčič uvrstil v četrtfinale. V drugem krogu je s 3-6 7-5 7-5 premagal Avstrijca Niklasa Rohrera (ITF 871). V četrtfinalu je igral z Nemcem Lewijem Lanom (ITF 889) in izgubil z 2-6 4-6. V konkurenci dvojic sta Jan Kupčič in Tin Krstulovič izgubila v četrtfinalu.

Na turnirju TE do 12 let v francoskem Aurayu, turnir je prvega ranga, je v drugem krogu izpadel Luka Albreht. S 6-1 6-0 ga je premagal Britanec Benjamin Gusic Wan.

V Bukarešti je v tretjem krogu turnirja TE do 14 let nastopila Eva Muller Uhan. Igrala je z Izraelko Liam Oved in izgubila s 6-7(1) 1-6.