Mak Mikovič najboljši na OP 14A v Celju, Rok Kobblar na OP 14 B v Mengšu, Lija Mumlek zmagala v Velenju

Zmagovalca A turnirjev na OP za dečke in deklice v starostni kategoriji do 14 let sta Mak Mikovič (Šplus) in Lija Mumlek (ŽTKMb).

Tretji nosilec A turnija dečkov Mak Mikovič je v finalu s 6-7(4) 6-3 6-4 premagal drugega nosilca Borisa Barjektarevića (Sl-Lj) in se zasluženo veselil prvega naslova na turnirjih Tenis Slovenije.

Pri deklicah je druga nosilka Lija Mumlek v finalu s 6-0 6-0 premagala klubsko soigralko Anamari Žnuderl. Tudi za Mumlekovo je to prvi naslov na turnirjih Tenis Slovenije, a le v kategoriji do 14 let. Mariborčanka je tri naslove namreč osvojila že v kategoriji do 12 let, v kateri je zaradi prehoda v višjo kategorijo z nastopanjem končala ob koncu lanske sezone.

V B turnirju dečkov sta se v finale uvrstila Nerej Benedičič Vidovič ( ŽtkMb) in Rok Koblar (TK Medvode). S 7-5 7-6(3) je finalni obračun dobil Rok Koblar.