Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

V četrtfinalu se je v Brisbanu poslovila tudi Andreja Klepač

bm, 3.1.2019

V konkurenci dvojic je v Brisbanu nastopila Andreja Klepačin se uvrstila v četrtfinale. Klepačeva je nastope v paru s Čehinjo Lucie Hradecko začela z zmago. V prvem krogu sta s 6-4 6-2 premagali Samanto Stosur in Elise Mertens. V drugem krogu pa sta morali premoč priznati Čehinjama Barbori Krejcikovi in Katerini Siniakovi, ki sta bili boljši s 6-3 6-2.

V Brisbanu je nastopila še Katarina Srebotnik. Njena soigralka je bila Američanka Raquel Atawo, v prvem krogu pa sta morali premoč priznati Kanadčanki Gabrieli Dabrowski in Kitajki Yifan Xu. Slednji sta zmagali s 6-4 4-6 10-5.

Z zmago je nastope v konkurenci dvojic začela Dalila Jakupović. S soigralko Irino Kromachevo sta v Shenzhenu 6-4 2-6 10-4 premagali Xinyu Jiang in Quianhui Tang. V drugem krogu pa sta izgubili. S 6-4 6-2 sta ju premagali Čehinja Renata Voracova in Kitajka Ying Ying Duan.

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.