Tamara Zidanšek še naprej zmaguje v Indiji, tudi ta teden že četrtfinalistka

Tamara Zidanšek, trenutno s 86. mestom tretja Slovenka na svetovni ženski teniški lestvici WTA, na turnirju ITF z nagradnim skladom 25.000 $ v indijskem Solapurju še naprej zmaguje brez večjih težav. V posamičnih nizih se ji sicer kakšna igralka nekoliko bolje upira, a na koncu je zmagovalka vedno ista.

Tamara je danes v Indiji zmagala še sedmič zapored in se uvrstila v nov četrtfinale, kar je glede na njeno uvrstitev na lestvici WTA posem pričakovano. Uro in pol je potrebovala za zmago v drugem krogu, ko je še drugič v dveh tednih, tokrat s 7-6(2) 6-2, premagala gruzijsko kvalifikantko, 20-letno Miriam Bolkvadze. Tamara je imela nekoliko slabši izkoristek drugega servisa (svoj začetni udarec je izgubila petkrat), naredila je tudi osem dvojinih napak, a je bila kljub temu na koncu v osvojenih točkah prepričljivo boljša s 85-62.