Na OP za člane in članice v Mengšu znani udeleženci zaključnih obračunov

V Megšu se končuje prvi članski turnir v novi sezoni, danes pa smo dobili polfinaliste in polfinalistke.

Pri članih so to prvi nosilec Tino Kovačič (ŽtkMb), ki je v četrtfinalu s 6-3 6-2 premagal Gašperja Oblaka (Šplus), četrti nosilec Mark Mesarič (AsLit), ki je bil s 6-1 6-0 boljši od Aneja Levpuščka (Domžale), tretji nosilec Jošt Plestenjak (Sl-Lj), ki je s 6-2 6-3 izločil najstarejšega udeleženca turnirja, 35-letnega Ernesta Pušnika (Gibi) in nepostavljeni Miha Vetrih (SGrad). Slednji je v drugem krogu s 6-2 6-7(3) 6-4 premagal drugega nosilca Toma Ašiča Kovača (AsLit), v četrtfinalu pa s 6-3 6-2 še nepostavljenega Patrika Kumra Špegla (ŠtkVe).

Pri dekletih so se v polfinale uvrstile Tina Kristina Godec (AsLit), s 6-0 6-0 je premagala Lucijo Ulčakar (Maja), Alja Belinger (Šplus), ki je s 6-0 6-3 izločila Lino Božičnik (Maja), Zala Ule (LukaKp) je s 6-0 6-1 premagala Karolino Siročič (Šplus) in Pia Lovrič (Domžale), ki je bila s 6-1 6-2 boljša od Mance Lampret (SGrad).