Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Pred nami tudi ta teden številni slovenski nastopi na mednarodnih turnirjih

bm, 29.10.2018

Tudi ta teden so na mednarodnih prizoriščih aktivni slovenski igralci in igralke.

Blaž Kavčič bo igral na ATP Challengerju v Shenzhenu (75.000 $+H), v prvem krogu ga čaka obračun s sedmim nosilcem Goom Soedo iz Japonske (183).

Blaž Rola se je iz Las Vegasa preselil v Charlottesville, kjer bo nastopil na ATP Challengerju z nagradnim skladom 75.000 $. V prvem krogu bo njegov nasprotnik 5. nosilec, Američan Tim Smyczek (120).

Dalila Jakupović je v indijskem Mumbaju, kjer bo na WTA Challengerju (125.000 $) v prvem krogu igrala z Rusinjo Veroniko Kudermetovo (117).

Matic Špec bo na Futuresu (25.000 $) na Tajskem v prvem krogu glavnega turnirja igral z domačim povabljencem Kittiratom Kerdlapheejem (1607), Domen Gostinčar pa v Heraklionu na Futuresu (15.000 $) z Michailom Pervolarakisom. V Heraklionu je tudi Tom Kočevar Dešman. Njegov prvi nasprotnik bo Italijan Stefano Battaglino (1233).

Na Futuresu v Kuvajtu bo nastopil Anže Arh. V prvem krogu bo igral z Libanoncem Giovanijem Samahanom (1108). Mike Urbanija pa bo nastopil v Antalyi. Na Futuresu (15.000 $) se bo v prvem krogu pomeril z Avstralcem Christopherjem O Connellom.

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.