Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Pred nami bogat teden slovenskih nastopov na mednarodnih turnirjih

bm, 22.10.2018

Pred nami je še en bogat teden slovenskih nastopov na mednarodnih turnirjih, uspešno pa sta ga v kvalifikacijah na Sardiniji začeli Veronika Erjavec in Pia Čuk. Obe sta bili v prvem krogu kvalifikacij na turnirju z nagradnim skladom 25.000 $ v Santa Margheriti Di Puli uspešni in se bosta danes borili za nastop v glavnem turnirju.

Pri članih sta ta teden v igri Blaž Kavčič na challengerju v Liuzhou (50.000 $+H), kjer bo v prvem krogu igral z Belgijcem Kimmerjem Coppejansom (211) in Blaž Rola v Las Vegasu, kjer bo na challengerju z enakim nagradnim skladom igral z Američanom Noahom Rubinom (129).

Na Futuresu v teksaškem Wacu (25.000 $) bo nastopil Sven Lah. V prvem krogu bo igral s Čehom Matejem Vocelom.

Mladinci in mladinke so v Budimpešti na turnirju ITF četrtega ranga. V glavnem žrebu bodo nastopili Filip Jeff Planinšek, Tin Krstulovič, Miha Velički, Jan Kupčič, Tjaša Klevišar, Marija Vičič, Tara Gorinšek in Maja Makorič. V kvalifikacijah sta se preizkušala Miha Vetrih in Tilen Potočnik, a nista bila uspešna, oba sta izgubila v treh nizih.

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.