Trenerska konferenca 2018 bo 17. in 18. novembra v Ljubljani - program in predavatelji

23. trenerska konferenca TZS bo 17.-18.11.2018 v ŠC Millenium v Ljubljani (BTC City). Osrednja tema letošnje konference je "Dolgoročni razvoj mladega teniškega igralca". Podrobnosti o konferenci in predavateljih si lahko preberete TUKAJ .

Prijave na koferenco so mogoče le na mail irena.pekolj@tenis-slovenija.si. V prijavi je potrebno obvezno navesti kdo je plačnik (klub ali posameznik).

V okviru konference bo tudi predstavitev predloga oziroma sklepa strokovnega sveta iz seje dne 18.10.2018 o ukinitvi lestvice U12. Razloge za sprejem takšne odločitve je v dopisu( v prilogi) pojasnil predsednik strokovnega sveta Marko Por. O odločitvi o ukinitvi lestvice U12 bodo trenerji glasovali po predstavitvi razlogov za ukinitev in razpravi.

Tudi letos lahko pošljete svoj predlog za trenerja leta 2018 na mail tomaz.berendijas@triera.net. Skupaj z predlogom navedite rezultate na podlagi katerih podajate kandidaturo.

Športni pozdrav, Gregor Šenica, predsednik Trenerske organizacije TZS