Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Matic Špec četrtfinalist Futuresa v Hua Hinu, Nastja Kolar v Lagosu; jutri nastopa Mance Pislak in Mika Urbanije v drugem krogu

bm, 10.10.2018

Matic Špec je na moškem Futuresu v tajskem Hua Hinu (15.000 $) zmagal še četrtič in se uvrstil v četrtfinale. Po dveh kvalifikacijskih zmagah je v prvem krogu s 6-1 5-7 6-3 premagal Japonca Moritanija, v drugem pa s 6-0 6-1 domačega povabljenca, 23-letnega Krittina Koaykula (1706). S soigralcem Felixom Corwinom je četrtfinalist tudi v konkurenci dvojic.

V drugem krogu ITF turnirja v Lagosu je bila uspešna Nastjao Kolar. S 6-2 6-1 je premagala Tunizijko Chiraz Bechri, 733. igralko lestvice WTA.

V Obidosu bo Manca Pislak dvoboj drugega kroga odigrala v četrtek, prav tako nastop v drugem krogu v četrtek čaka Mika Urbanijo na Futuresu v Antalyi.

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.