Na OP Zala 16 pri dekletih znani finalistki, pri fantih A pa polfinalisti ; B turnir osvojil Elvis Ramić

Na turnirju Zala v kategoriji do 16 let sta pri dekletih znani finalistki. To sta Pia Poglajen (AsLit), ki je v polfinalu s 6-0 2-0 (predaja) izločila Ulo Jamar (Tc-Lj) in Anali Kočevar (TkMed), ki je bila v drugem polfinalu s 7-6(3) 6-2 boljša od Tine Komac (LukaKp).

Na A turnirju fantov v Litiji so se v polfinale uvrstili Simon Javoršek (Maja), Nejc Žunič (Ltc), Marsel Žnuderl (ŽtkMb) in Miha Vetrih (Sl.Gradec).

B turnir v Kopru je osvojil Elvis Ramić (Talos). V finalu je s 6-1 6-1 premagal Marka Križmana (TK Hru).

V Litiji igrajo tudi v konkurenci dvojic. Pra finalista sta Simon Javoršek in Žiga Bradaška (Maja), ki sta v polfinalu s 6-2 6-3 premagala prva nosilca Svita Kosa (Domža) in Taja Dolenca (TkMed). Za drugo mesto v finalu so igrali Miha Vetrih in Nejc Žunič ter Jakob Rojs in Marsel Žnuderl (ŽtkMb). Vetrih in Žunič sta bila boljša s 6-1 6-3.

Na fotografiji finalista B turnirja v Kopru

Nekaj fotografij iz četrtfinalnih obračunov v Litiji najdete v fotogaleriji