Slab dan za naše člane in članice na mednarodnih turnirjih, v igri le še Tom Kočevar Dešman in Nik Razboršek

Na mednarodnih turnirjih je danes za naše predstavnike črn dan, saj so vsi, ki so doslej nastopili, izgubili. V Vrnjački Banji (15.000 $) je kvalifikantko Niko Zupančič v drugem krogu s 7-6(0) 6-2 premagala peta nosilka, Srbkinja Tamara Čurović, od kvalifikantke Anje Gal je bila s 6-3 7-5 boljša tretja nosilka Julyette Steur, Niko Radišič pa je s 7-5 7-6(3) izločila srečna poraženka, Srbkinja Sara Gvozdenović.

Na turnirju v Budimpešti je Veroniko Erjavec s 4-6 7-5 6-2 premagala prva nosika, Romunka Oana Georgeta Simion (460).

Na moškem turnirju v Gyoru pa je bil v drugem krogu ustavljen Mike Urbanija. S 6-3 6-2 ga je premagal prvi nosilec Aldin Šetkić (319) iz BiH.

V četrtfinalu Rotterdama bosta nastopila Tom Kočevar Dešman in Nik Razboršek.