Tretji dan veteranskega prvenstva v Tivoliju smo dobili prvega zmagovalca, v kategoriji M35+ je slavil Nemec Dieter Weislmaier

V ljubljanskem športnem parku Tivoli se je odvil tretji dan mednarodnega veteranskega turnirja Tivoli Open 2018. Turnir je tudi letos odlično organiziran, pa tudi udeležba igralcev in igralk je presegla pričakovanja, saj jih je v žrebnih listah kar 120 iz Slovenije in tujine.

V petek so bili na sporedu polfinalni obračuni, ob 17. uri pa smo spremljali prvi finalni obračun turnirja v kategoriji 35+ za veterane. Pomerila sta se Nemec Dieter Weislmaier in Aleš Maček. V zelo kvalitetnem obračunu naš igralec ni našel protiorožja učinkovitemu Nemcu in Weislmaier je slavil s 6-2 6-4.

V soboto se bodo tekme začele ob 10. uri, ko bo na sporedu večina finalnih obračunov v posamični konkurenci, nadaljevalo pa se bo tudi tekmovanje ženskih in moških dvojic ter mešanih dvojic.

Petkov delovni dan pa so veterani in veteranke zaključili ob živi glasbi, pokušnji šampanjcev in dobri hrani na t.i. players partyu.

Kaj se je dogajalo v Tivoliju pa si lahko ogledate tudi v fotogaleriji