Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Nina Potočnik v polfinale članskega ITF turnirja v madžarski Baji, Metka Komac polfinalistka mladinskega turnirja 5. ranga v Aschheimu

bm, 26.7.2018

Nina Potočnik se je na ženskem ITF turnirju z nagradnim skladom 25.000 $ v madžarski Baji uvrstila v polfinale. V četrtfinalu je brez težav opravila s 5. nosilko, Poljakinjo Katarzyno Kawa (386), kateri je oddala vsega štiri igre in zmagala s 6-3 6-1. V polfinalu bo igrala s 6. nosilko, 19-letno Madžarko Panno Udvardy (389).

Na mladinskem ITF turnirju 5. ranga v nemškem Aschheimu se je Metka Komac zanesljivo uvrstila v polfinale. Prva nosilka v četrtfinalu ni imela težav s 7. nosilko, 15-letno Rusinjo Anastasio Rakita in je zmagala s 6-2 6-3. V polfinalu se bo pomerila s 6. nosilko17-letno Švicarko Leo Magun (782). Igralki sta med sabo že igrali in sicer maja letos, ko je bila v avstrijskem Modlingu Komčeva boilhjša s 6-3 6-0.

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.