Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Jan Kupčič izgubil polfinale v Veski na Češkem, prav tako Tin Krstulovič poražen v polfinalu konkurence dvojic

bm, 20.7.2018

Jan Kupčič se je na mladinskem ITF turnirju 4. ranga v Dolny Veski na Češkem uvrstil v polfinale. V tretjem krogu je Mariborčan s 6-1 2-6 6-3 premagal Čeha Martina Vondraka, v četrtrfinalu pa je bil s 6-3 6-1 boljši od Italijana Nicola Cigne. V polfinalu je Kupčič igral s 5. nosilcem, 16-letnim Avstrijcem Benediktom Emeszom (Itf 310) in izgubil z 2-6 0-6.

V tretjem krogu je izgubil Miha Velički. S 6-3 6-2 ga je izločil 5. nosilec, Avstrijec Bendikt Emesz

Sheila Glavaš je v drugem krogu s 6-4 6-3 premagala češko kvalifikantko Nicol Marsalkovo, v tretjem pa je izgubila s 7. nosilko, Čehinjo Alexandro Silna. Ta je bila boljša s 6-4 6-4

Maja Makorič je v drugem krogu izgubila z Rusinjo Eriko Endreevo, ki je bila boljša s 4-6 6-4 7-5.

V konkurenci dvojic sta se v polfinale uvrstila Tin Krstulović in Slovak Kristof Minarik, ki sta v četrtfinalu s 6-4 6-1 premagala Miho Veličkega in Hrvata Tina Dizdarevića. Dimic in Kupčič sta četrtfinalno srečanje, ki sta ga sicer dobila brez boja, predala.

Krstulovič in Minarik sta nato polfinalno srečanje izgubila. S 6-2 6-3 sta ju premagala druga nosilca Poljak Michal Wozniak in Rus Rail Ibragimov.

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.