OP ZALA 16A osvojil Miha Vetrih, B turnir osvojil Mark Bole, pri dekletih zmagovalka Tina Komac; najmlajši v Novem Mestu

Na OP ZALA 16 A v Celju sta se v finale uvrstila Miha Vetrih (Sl.Gradec) in Jan Dimitrijevič (Celje). Vetrih je v polfinalu s 7-6(6) 6-1 premagal Marsela Žnuderla (ŽtkMb), Dimitrijevič je bil s 6-2 2-6 6-2 boljši od Nejca Žuniča (Ltc). V finalnem obračunu je slavil Miha Vetrih, ki je zmagal s 6-3 6-4.

B turnir je osvojil Mark Bole, ki je v finalu s 6-1 6-2 premagal Elvisa Ramiča (Talos).

Turnir deklet je osvojila Tina Komac (LukaKp). V finalu je bila s 6-7(1) 6-4 6-4 boljša od Anali Kočevar (Tk Med).

Začetek šolskih počitnic so nekateri najmlajši tekmovalci izkoristili za zadnje nastope pred odhodom tudi na teniške počitnice. Na turnirju 8-11 let jih je gostil TK Portovald. Po kategorijah so bili najboljši:

mini tenis deklice - Una Grubešič (Krško), mini tenis dečki - Tilen Košak (Maja), midi tenise deklice - Veritsa Yaneva (Brežice), midi tenis dečki - Jošt Pečovnik (Jaki), tenis do 10 let deklice - Ema Kapus (Celje), tenis do 10 let dečki - Patrik Semenič (Gibi), tenis do 11 let deklice - Ema Kapus (Celje), tenis do 11 let dečki - Nerej Vidovič (ŽtkMb)