Maj Premzl polfinalist turnirja TE 14 v Čačku, Petja Drame izgubila med posameznicami, a osvojila turnir dvojic; v polfinalu Prijedora na TE 12 poražen Mark Iztok Lunder

V Čačku na turnirju TE v starostni kategoriji do 14 let odlično igra Maj Premzl. Mariborčan, ki je tretji nosilec turnirja se je po zmagi s 6-4 6-1 nad devetim nosilcem, Kitajcem Gu Tonghanom uvrstil v polfinale in s tem že dosegel najboljši izid kariere v tej starostni kategoriji. V polfinalu ga čaka obračun z 8. nosilcem, Nizozemcem Luko Novakovicem. Maj je nastopil tudi v finalu konkurence dvojic, kjer je moči združil s polfinalnim nasprotnikom med posamezniki, Lukom Novakovicem. Igrala sta s Kitajcema Ye Hongyujem in Gu Tonghanom in v izenačenem obračunu izgubila s 7-6(6) 6-7(1) 7-10.

Manj uspešna je bila med posameznicami Petja Drame, ki se je morala po finalu na Bergantovem memorialu tokrat zadovoljiti s četrtfinalom, saj ji je napredovanje v polfinale preprečila 4. nosilka, Srbkinja Tijana Sretenović, njena soigralka v konkurenci dvojic. S Sretenovićevo sta po krajši pavzi nastopili v finalu konkurence dvojic in s 7-5 6-2 premagali Grkinji Michaelo Laki in Athino Pitta.

Do uspeha kariere je z uvrstitvijo v polfinale turnirja Tennis Europe do 12 let v Prijedoru prišel Mark Iztok Lunder, poletni slovenski državni prvak do 12 let. V polfinalu ga je s 6-2 6-2 premagal Srb Milan Matović.