Petja Drame, Maj Premzl, Mark Iztok Lunder in Marko Retelj uspešni na turnirjih Tennis Europe, Metka Komac izgubila na ITF turnirju v Offenbachu

Na turnirju TE do 14 let v Čačku se je Maj Premzl uvrstil v tretji krog. V drugem je s 6-4 6-1 premagal Srba Štefana Durasinovića. Pri deklicah se je v tretji krog uvrstila Petja Drame, ki je Srbkinjo Dorotejo Milosavljević premagala s 6-1 6-1. V drugem krogu so izgubile Ana Lanišek, Ella Hojnik in Leontina Stojanović.

Na mednarodnem mladinskem turnirju TE v starostni katergoriji do 12 let, ki se odvija v Prijedoru sta se Mark Iztok Lunder in Marko Retelj uvrstila v četrtfinale. Lunder je v prvem krogu s 6-1 6-0 premagal Bolgara Borislava Kirilova, v drugem mu je pri zaostanku 1-4 srečanje predal Fatih Šišić. Retelj je v prvem krogu s 3-6 7-6(4) 6-3 premagal Moldavijca Antona Goncearja, v drugem krogu pa ni imel težav z Nemcem Carlom Radtkejem. Zmagal je s 6-0 6-0. Pri deklicah je Hana Šišak Molan v prvem krogu s 6-4 6-4 premagala Japonko Sae Kaenko, v drugem pa z 2-6 1-6 izgubila izgubila s Srbkinjo Klaro Vaja.

Na mladinskem ITF turnirju 1. ranga v nemškem Offenheimu je Metka Komac v prvem krogu z 2-6 6-0 6-7(2) izgubila z Norvežanko Lilly Elido Haseth.