V Ljubljani in Litiji poteka OP do 14 let za dečke in deklice

V Litiji in Ljubljani poteka OP za dečke in deklice v starostni kategoriji do 14 let. Deklice nastopajo v Ljubljani, kjer so se v sobotnih kvalifikacijah v glavni turnir uvrstile Karin Dirnbek, Iza Logar, Neja Hadžiselimovič, Isabela Ogris in Ajda Bubnič. Turnir deklic je dobro zaseden, prva nosilka turnirja pa je domačinka Pia Marija Rebec, druga igralka lestvice do 14 let. Poleg nje so se v četrtfinale uvrstile Rina Grošelj, Anamari Žnuderl, Ivona Ahčan, Lana Egart, Eva Muller Uhan, Tajda Zalokar in Maša Viriant.

Dečki v A turnirju nastopajo v Litiji, v kvalifikacijah pa so bili uspešni Boris Barjaktarevič, Nikola Puntarič, Jernej Stonič, Mark Bole, Nal Sok, Benjamin Borlini, Daniil Sydorchuk in Niki-Gaber Bole. V odsotnosti prvih petih igralcev je prvi nosilec turnirja Matic Križnik, ki se je zanesljivo uvrstil v četrtfinale. Poleg njega so četrtfinalisti Nik Mikovič, Jaka Golob, David Černe, Vanja Joksovič, Nikola Puntarič, Jaka Tomažin in Job Japelj.