Bor Artnak in Miha Bajželj zmagovalca A in B turnirja dečkov do 14 let v Kopru, med deklicami najboljši Maša Viriant in Ana Julija Ažnoh

V Kopru se je končal finalni turnir v starostni kategoriji do 14 let. Pri dečkih je bil v A turnirju najboljši Bor Artnak (AsLit), ki je zanesljivo opravil z vsemi nasprotniki, v finalu pa za piko na i s 6-0 6-0 premagal Janija Retlja iz Otočca. Retelj je bil v polfinalu s 6-1 6-1 boljši od Joba Japlja (Medvode), Artnak je s 6-2 6-3 ugnal Jako Goloba (Tr-Kr).

B turnir dečkov je osvojil Miha Bajželj (Tr-Kr). V finalu je s 6-3 6-1 ugnal Vaala Urankarja (Maja).

V A trurnirju deklic sta bili finalistki Maša Viriant (Radom) in Eva Muller Uhan (Tc-Lj). Uhanova je v polfinalu z 2-6 6-4 6-2 premagala Ano Lanišek (Radom), Viriantova je s 6-4 6-2 ugnala Leontino Stojanović (Tk-CC). Turnir je osvojila Maša Viriant, ki je v finalu zmagala s 6-4 6-4.

B turnir je osvojila Ana-Julija Ažnoh (ŽtkMb). V finalu je s 6-4 6-0 premagala Laro Flerin (Tr-Kr).