Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Nika Radišič in Nik Razboršek uspešna v kvalifikacijah, Nastja Kolar izpadla v Karshiju

bm, 23.4.2018

Na ženskem ITF turnirju v Tučepih (15.000 $) se je Nika Radišič s tremi gladkimi kvalifikacijskimi zmagami uvrstila v glavni žreb, kjer se je pridružila Veroniki Erjavec.

Na moškem Futuresu v Antalyi (15.000 $) je Nik Razboršek dosegel tri kvalifikacijske zmage in napredoval v glavni turnir.

Na ženskem ITF turnirju v Hammametu (15.000 $) je Maja Makorič izgubila finalno kvalifikacijsko srečanje in končala z nastopi. V glavnem turnirju bo s povabilom nastopila Pia Čuk.

Po odličnem začetku sezone, ko je osvojila tri ITF turnirje z nagradnim skladom 15.000 $ se Nastja Kolar zdaj preizkuša na turnirjih z višjim nagradnim skladom. Po izpadu v drugem krogu kvalifikacij na 60.000 $ vrednem turnirju v Carigradu je tokrat izgubila v prvem krogu ITF turnirja v Karshiju (25.000 $) v Uzbekistanu. S 7-6 1-6 6-4 jo je premagala 19-letna Rusinja Ekaterina Kazionova, 499. igralka lestvice WTA.

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.