Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Naši mladi igralci in igralke odlični v Subotici - Tin Krstulović, Tjaša Klevišar in Ema Horvat v polfinalu, v konkurenci dvojic trije finalisti

bm, 19.4.2018

Na mladinskem ITF turnirju 5. ranga v Subotici so se kar trije naši mladinci uvrstili v polfinale. Pri fantih je to uspelo Tinu Krstuloviču, ki je v četrtfinalu s 6-2 7-5 premagal Ukrajinca Svyatoslava Ilnytskyya, pri dekletih pa sta polfinalistki Ema Horvat, ki je s 6-2 6-2 premagala Avstrijko Eleno Karner in Tjaša Klevišar, ki je s 6-2 6-1 izločila 4. nosilko, Madžarko Dorko Drahota Szabo (ITF 515).

V konkurenci dvojic sta se v finale uvrstila Tin Krstulovič in Marko Kovačevič, vsak s svojim soigralcem.

Pri dekletih je v konkurenci dvojic finalistka Tjaša Klevišar, ki igra v paru s Hrvatico Mateo Boderistanac. V polfinalu sta tesno izgubili Ema Horvat in Anja Trbežnik. S 6-3 3-6 11-9 sta ju premagali Madžarka Luca Janosi in Slovakinja Eszter Meri.

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.