Bor Artnak dvakratni zmagovalec turnirja TE 14 v Tirani, Lun Obrul finalist v Vinkovcih, Maj Premzl in Aljaž Kirbiš finalista dvojic v Vinkovcih

Bor Artnak je osvojil turnir Tennis Europe do 14 let v Tirani. Potem, ko je v polfinalu s 6-3 6-4 premagal Srba Nikolo Jovanovića je tudi v finalu zaigral odlično in z 2-6 6-2 6-2 premagal Francoza Lea Clauzelo, ki je v drugem krogu izločil Tristana Flandra. Artnak je slavje v Tirane naredil popolno z osvojitvijo naslova tudi v konkurenci dvojic, kjer je igral s soigralcem Matijo Samardžićem. Čestitamo !

Na dobri poti k zmagi je bil tudi Lun Obrul na turnirju Tennis Europe do 14 let v Vinkovcih, kjer se je uvrstil v finale. V četrtfinalu je s 7-5 6-2 premagal Avstrijca Matthiasa Ujvarya, v polfinalu pa je bil s 6-4 6-3 boljši od 3. nosilca, Hrvata Patrika Jurino. V finalu je igral s 6. nosilcem Slovakom Petrom Benjaminom Privaro in izgubil z 0-6 2-6. Po zmagi na turnirju v Antalyi prejšnji mesec je bil to prvi Lunov poraz in s tem prekinjena serija enajstih zaporednih zmag.

Na istem turnirju je z nastopi v četrtfinalu končal Aljaž Kirbiš, ki je s 3-6 1-6 izgubil s Slovakom Petrom Nadom.

V konkurenci dvojic sta v finalu nastopila Maj Premzl in Aljaž Kirbiš, ki sta bila v polfinalu s 6-2 7-6(6) boljša od češke dvojice Daniel Blazka in Jan Hrazdil. V finalu sta ju nato s 6-1 6-4 premagala Slovaka Matej Palco in Peter Benjamin Privara.

Na turnirju Tennis Europe do 16 let v Pančevu sta v polfinalu turnirja dvojic izgubila Gal Emeršič Potočnik in Sebastian Dominko. S 7-5 6-4 sta ju premagala 1. nosilca Artem Podorozhnyi in German Samofalov iz Ukrajine.