Na ITF turnirju v Vrsarju v posamični konkurenci v tretji krog samo Živa Falkner, Lun Obrul v tretji krog turnirja TE 14 v Antalyi

Na mladinskem ITF turnirju 1. ranga v Vrsarju po drugem krogu v konkurenci psameznic ostaja samo Živa FALKNER. 15-letna Novomeščanka, trenutno 206. mladinka sveta, na turnirju deklet pa 16. nosilka, je v drugem dvoboju na turnirju s 7-5 6-2 premagala 17-letno Švicarko Nino GEISSLER (267). V tretjem krogu bo igrala s 4. nosilko, 17-letno Ukrajinko Viktoriio DEMA, 44. igralko mladinske svetovne teniške lestvice.

Vsi ostali naši igralci in igralke so z nastopi v posamični konkurenci že kočali. Pri fantih je kot zadnji izpadel Matic DIMIC, pri deletih so se v drugem krogu poslovile Lian BENEDEJČIČ, Kristina NOVAK, Tjaša KLEVIŠAR in Tina CVETKOVIČ.

Nekaj naših igralcev in igralk bo danes nastopilo še v konkurenci dvojic.

Še naprej v Antalyi na turnirju TE v starostni kategoriji do 14 let dobro igra Lun OBRUL, trenutno 76. igralec lestvice TE do 14 let. V drugem krogu je s 6-2 6-0 odpravil Romuna Bogdana Andreia PRECUPESCA in se bo v tretjem krogu pomeril z Bolgarom Adrianom DZHENEVIM, ki na lestvici TE zaseda 94. mesto. V konkurenci dvojic je moči združil z Romunom Dragosem Nicolaem CAZACUJEM s katerim sta 2. nosilca in sta se uvrstila v četrtfinale.