Konec posamičnih nastopov na turnirjih TE na Slovaškem in v Izraelu, Glavaševa v polfinalu konkurence dvojic

Na mladinskem ITF turnirju 4. ranga v Trnavi na Slovaškem je Miha VELIČKI izgubil srečanje tretjega kroga. S 6-4 6-7(4) 6-3 ga je premagal 11. nosilec, 15-letni Romun Sebastian GIMA (ITF 443). Med dekleti je v drugem krogu izpadla Sheila GLAVAŠ od katere je bila s 7-5 6-3 boljša 16-letna Romunka Reka ZADORI, 3. nosilka turnirja deklet.

V konkurenci dvojic ostaja v igri Sheila, ki se je s soigralko Katarino KUZMOVO, s katero sta 4. nosilki, uvrstila v četrtfinale. Igrali sta z Rusinjo Mayyo GORBUNOVO in Bolgarko Eleno TRENCHEVO ter zmagali s 6-1 6-4. V polfinalu se bosta pomerili s 1. nosilkama Milico BOJIĆ iz Bih in Čehinjo Vaneso NIKOLOVOVO.

Na turnirju Tennis Europe v starostni kategoriji do 14 let, ki poteka v Tel Avivu je v četrtfinalu izpadel Tristan FLANDER. S 6-0 6-1 ga je izločil domačin, 29. igralec lestvice Tennis Europe in 1. nosilec turnirja, Ron ELLOUCK. V konkurenci dvojic pa se je Tristan s soigralcem Jonahom GETHINOM iz Hong Konga uvrstil v finale. V polfinalu sta s 6-4 6-3 izločila druga nosilca, Romuna Dragosa Nicolaa CAZACUJA in Roberta GUNO.