V Mariboru pripravljeni na prihod teniških reprezentantov Slovenije

Mariborska dvoprana Lukna dobiva končno podobo pred teniški obračunom Slovenije in Poljske v okviru druge EA skupine Davisovega pokala konec tedna.

Slovenski ljubitelji tenisa bodo lahko v soboto in nedeljo 3. in 4. februarja v Mariboru spemljali naše najboljše teniške igralce Aljaža BEDENETA (ATP 52), Blaža KAVČIČA (110), Blaža ROLO (195), Nika RAZBORŠKA (830) in Toma KOČEVARJA DEŠMANA (831), ki si bodo v obračunu z reprezentanco Poljske poskušali priigrati nastop v naslednjem krogu Davisovega pokala, ko jih v primeru zmage čaka obračun z zmagovalko srečanja med ekipama Turčije in Zimbabveja.

Naši reprezentantje bodo igrišče v dvorani Lukna, ta sprejme 2.250 obiskovalcev, položena pa je trda podlaga "super soft doppio«, preizkusili v torek in se nato do srečanja poskušali na igranje na tej podlago čim bolje pripraviti.

Vstopnice za srečanje so že v prodaji na prodajnih mestih Petrola in Evetima po ceni 7 € za en oz. 10 € za oba tekmovalna dneva, z nekaj sreče pa jih lahko dobite tudi, če spremljte našo facebook stran, kjer objavljamo nagradna vprašanja.