Na mednarodnih mladinskih turnirjih se slovenski predstavniki zaenkrat dobro držijo

V nadaljevanju mednarodnih mladinskih turnirjev v Avstriji in BiH se slovenske vrste počasi redčijo. V Oberpullendorfu v Avstriji so bile v prvem krogu uspešne vse tri naše igralke. Zmagale so Tjaša KLEVIŠAR, Anja TRBEŽNIK in Tara GORINŠEK, v drugem krogu pa bodo nastopile še Tina CVETKOVIČ, Ema HORVAT in Pia LOVRIČ, ki so bile v prvem krogu proste.

Fantje so danes ostali brez posamične zmage saj sta izgubila Filip Jeff PLANINŠEK in Miha PERUŠ. Jutri bodo v drugem krogu nastopili Tin KRSTULOVIČ, Borut ŠRAJ in Gašper BEZJAK..

Na turnirju 5. ranga v Mostarju sta se v drugi krog uvrstila Mark ANDREJIČ GOLJAR in Matic DIMIC , izpadla sta Tim TEKAVEC in Maj TOMAC.

Na turnirju Tennis Europe do 14 let v Milovicah se je skozi kvalifikacije prebil Aljaž KIRBIŠ, ki je bil uspešen tudi v prvem krogu glavnega turnirja.

Na turnirju do 14 let v britanskem Boltonu sta nastopila Bor ARTNAK in Lun OBRUL, a sta oba izgubila že uvodno srečanje.