Ela Nala Milić in Tim Kušter v tretji krog Orange Bowla, Leontina Stojanović in Aljaž Jeran izgubila v uvodnih nastopih

Na 56. mednarodnem teniškem turnirju Junior Orange Bowl International na Floridi zadnji merijo moči igralci in igralke v starostnih kategorijah do 12 in do 14 let. Slovenske barve branijo Ela Nala MILIĆ, Leontina STOJANOVIĆ in Tim KUŠTER v kategoriji do 12 let ter Aljaž JERAN v kategoriji do 14 let.

V prvih nastopih sta bila uspešna Ela Nala MILIĆ, ki je v prvem krogu turnirja dvanajstletnic s 6-2 6-1 premagala domačinko Emmo ROECK, v drugem pa je bila s 7-6(4) 6-4 boljša od še eno Američanke, Naomi KARKI in Tim KUŠTER, ki je v prvem krogu s 7-5 2-6 6-0 premagal Gustavsa DAMBINSA iz Latvije, v drugem pa s 6-3 3-6 6-1 Zacka SILVO iz Brazilije.

V uvodnem nastopu je bila poražena Leontina STOJANOVIĆ. S 6-1 4-6 7-5 jo je premagala Kazahstanka Sandugash KENZHIBAYEVA.

Med dečki do 14 let je nastopil Aljaž JERAN in v uvodnem nastopu s 5-7 6-3 2-6 izgubil z Američanom, Andrewom CHANGOM.