Ta konec tedna turnirji do 16 in 12 let

Najmočnejši turnir ta konec tedna poteka v Kranju, kjer nastopajo dečki do 12 let. Na A turnirju so na delu vsi najboljši, v četrtfinalu pa ni 5. in 8. nosilca. Prvega, Lukasa MARJANOVIČA je presenetil domačin Mark BERNARD, drugega, domačina Luko VIDENOVIČA pa Nal SOK. Ostali so se zanesljivo uvrstili v četrtfinale, ker bodo poleg omenjenih nastopili Iztok Mark LUNDER, Žiga ŠVEC, Mak MIKOVIČ, Vid MOHAR, Marko POŽONEC in Miha BAJŽELJ.

Na B turnirju, ki se odvija v Mengšu so odigrali tekme prvega kroga, ki niso prinesle presenečenj.

Deklice na A turnirju nastopajo v Ljubljani, tudi tu, z izjemo 1. igralke Ele Nale MILIĆ, vse najboljše in vse so se zanesljivo uvrstile v četrtfinale. Tam bodo danes nastopile Tinkara VRANIČAR, Lara FLERIN, Lija MUMLEK, Ana THALER, Ana Tara PRAČEK, Nala KOVAČIČ Julija BOGATIN in Zala VNUK.. B turnir poteka v Mengšu, kjer so deklice bolj izenačene, do četrtfinala pa so izpadle štiri nosilke.

ŽTK Maribor gosti fante do 16 let na turnirju, ki šteje za pokal ZALA. Turnir je dobro zaseden, v četrtfinale pa se nista uvrstila dva nosilca. Peto postavljenega Samuela PATETA je v prvem krogu izločil Simon JAVORŠEK, ki je v nadaljevanju izgubil z Janom DIMITRIJEVIČEM, 4. nosilca Taja DOLENCA pa je premagal Maj PREMZL, a je tudi on v nadaljevanju izpadel, premagal ga je klubski soigralec Sebastian DOMINKO. Poleg omenjenih so v četrtfinalu nastopili Blaž VIDOVIČ, Žiga KOVAČIČ, Tilen KOVAČ, Gal POTOČNIK EMERŠIČ, Jon Lan ŠUNTAR in Lazar MILIČEVIĆ.

Na B turnirju so včeraj odigrali samo dve tekmi prvega kroga, danes bodo na sporedu četrtfinalni obračuni.

Dekleta na OP ZALA igrajo v Ljubljani, v soboto so odigrala tekme prvega kroga. Izpadle so tri nosilke. Lucijo ULČAKAR je premagala Pia Marija REBEC, Natalija URH je premagala kvalifikantka Maja RADIŠIČ, Meto MARENK pa je izločila Tina KOMAC.