Dominic Thiem bo v soboto na Brdu pokazal tudi nogometno znanje

Dominic THIEM, najboljši avstrijski teniški igralec in trenutno 5. igralec sveta je po končanih nastopih na mastersu v Londonu teniški lopar za nekaj dni odložil v kot in se je s svojo nogometno ekipo, 1. TFC, katere ustanovitelj in kapetan je prav on, začel pripravljati na povratno nogometno srečanje z ekipo slovenskih teniških igralcev FC FANTAZISTI, ki smo jo lahko spoznali na poslovilnem srečanju Grega Žemlje v Portorožu.

V obeh ekipah nastopajo sedanji in nekdanji odlični teniški igralci in trenerji. Za ekipo Slovenije bodo nastopili tudi Grega Žemlja, Aljaž Bedene, Blaž Rola, Mike Urbanija, Tom Kočevar Dešman, Nik Razboršek, Tilen Žitnik, Gregor Repina in ostali.

Na prvem medsebojnem srečanju, ki sta ga ekipi odigrali na Dunaju so, potem ko je bil izid po rednem delu neodločen 1-1, po streljanju enajstmetrovk slavili domačini. Naši mojstri teniške in nogometne žoge se jim nameravajo na Brdu pri Kranju za poraz pošteno oddolžiti.

Tekma bo v soboto 25.11.2017 ob 14. uri na igrišču nacionalnega nogometnega centra NZS Brdo.

Srečanje bo imelo tudi dobrodelno noto, saj bodo udeleženci zbirali denar za enega od perspektivnih slovenskih teniških igralcev.

Slovenska ekipa se pripravlja pod vodstvom Dušana Razborška, prav njegov sin Nik pa je bil tisti, ki se je za srečanje dogovoril s Thiemom, s katerim sta pred leti skupaj trenirala na Dunaju.

Naši teniški igralci upajo na bučno podporo iz tribun, zato vse teniške in nogometne navdušence vabijo na Brdo pri Kranju. Vstop je prost.