Nov cenik sodniških storitev

Spoštovani,

Tenis Slovenija svoje člane obvešča, da je Upravni odbor TZS, na 7. seji, dne 23. oktobra 2017, soglasno potrdil nov cenik sodniških storitev za vse teniške turnirje pod okriljem Tenis Slovenije.

Dolgoletna usklajevanja cenika so na zadovoljstvo vseh deležnikov prilagojena in potrjena. Pisarna Tenis Slovenije, je v vlogi mediatorja med teniškimi klubi in Sodniško organizacijo, prispevala k strinjanju sprejemljivih cenovnih pogojev za obe strani. Veseli nas, da smo uspeli narediti korak k zdravi in pravilni politiki plačevanja, zato je gotovinsko plačevanje sodniških storitev sedaj postala preteklost.

Izpostavljamo:

 da je sodnik dolžan plačilni nalog (račun, študentska napotnica, pogodba o delu,…) izstaviti najkasneje v treh dneh po opravljene delu,

 da je klub dolžan plačati storitev v roku treh dni po prejemu plačilnega naloga,

 da so cene objavljene v ceniku sodniških storitev bruto cene. V primeru izdaje računa z DDV, mora biti končna cena enaka ceni storitve v ceniku (morebitni DDV je v ceni),

 da je sodnik poleg sodniških storitev upravičen do dnevnice v skladu z veljavnim Ur.l.,

 da cenik sodniških storitev stopi v veljavo z objavo zapisnika 7. seje UO TZS, 14. novembrom 2017 in velja do nadaljnjega za vse teniške turnirje pod okriljem Tenis Slovenije.

Ker se v pisarni Tenis Slovenje zavedamo, da vsi sodniki, člani Sodniške organizacije Tenis Slovenije, ne bodo imeli možnosti izstavitve računa, sodnikom predlagamo, da se za rešitev obrnejo na pisarno info@tenis-slovenija.si, kjer vam bomo z veseljem pomagali.

Ponovno bi se radi zahvalili predstavnikom klubov, za sodelovanje in podporo ter Izvršnemu odboru Sodniške organizacije Tenis Slovenije, za potrpežljivost in pomoč k ureditvi politike plačevanja njihovih nepogrešljivih storitev.

Teniški pozdrav!

Marko Umberger, Predsednik Tenis Slovenije