Dalila Jakupović po finalu v Tianjinu ostaja pri enem naslovu med dvojicami na turnirjih WTA

Dalila JAKUPOVIĆ je v tretjem finalu na turnirjih dvojic WTA toura še drugič ostala brez zmage. S soigralko iz Srbije Nino STOJANOVIĆ sta morali v finalu 426.750 USD vrednega turnirja premoč priznati Romunki Irini Camelii BEGU in Italijanki Sari ERRANI. Slednji sta po uri in devetih minutah igre zmagali s 6-4 6-3. Za Romunko je bil to 5., za Italijanko pa 25. naslov med dvojicami na turnirjih WTA. Jakupovićeva ostaja pri enem, Stojanovićeva pa bo morala na prvi naslov še počakati.

Jakupovićeva sicer še vedno nastopa tudi med psoameznicami, kjer je na lestvici WTA trenutno na 221. mestu, med dvojicami pa je trenutno 106. igralka sveta.

Uvrstitev v finale je vsaki igralki prinesla 4600 $ in 180 točk za lestvico WTA, kar bo Jakupovićevo ponovno uvrstilo med najboljših 100 igralk v konkurenci dvojic.