Predsednik Tenis Slovenije otvoril zaključni Zavarovalnica Sava Masters na Otočcu

žk

Zaključnega Zavarovalnica Sava Mastersa 2017, ki ga je gostil TK Krka Otočec, se je v soboto udeležil tudi predsednik Tenis Slovenije gospod Marko Umberger, ki je skupaj z novomeškim županom gospodom Gregorjem Macedonijem in predstavnikom sponzorja kluba gospodom Janezom Planinškom tudi otvoril turnir.

V otvoritvenem nagovoru je predsednik mladim tenisačem in tenisačicam zaželel srečo, poudaril bistvo Fair Playa in jih pozval, naj predvsem uživajo v igri, saj bo rezultat prišel sam od sebe.

Po sprehodu med igrišči, kjer so igrali mladi upi pa je predsednik strnil misli:
»Vesel sem, da so se ponovno zbrali najboljši mladi igralci letošnje sezone in da nam je tudi vreme naklonjeno. Stopnja kvalitete tenisa je na tem nivoju zelo visoka in res je užitek gledati igro naših mladih upov. Zahvaljujem se tudi županu občine Novo mesto in vodilnim v klubu TK Krka Otočec za vso podporo, prav tako pa tudi vsem sponzorjem in partnerjem ter sodelujočim in njihovim staršem.«