Žiga Koščak nov sodelavec v pisarni TS

ts

Teniška zveza Slovenije (TZS), je dne 6. septembra 2017, za projektno delovno mesto na področju »Marketing in PR«, na podlagi 25. člena Zakona o delovnih razmerjih (Ur. l. RS, št. 21/13), javno objavila prosto delovno mesto za poizkusno dobo šestih mesecev z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas.

18. septembra je komisija v sestavi Marko Umberger, Gregor Krušič in Žiga Ham, na podlagi izkušenj delovanja pri priznanih agencijah Sportelement in Propiar, izbrala kandidata Žigo Koščaka. Žiga je diplomirani politolog, v fazi zaključevanja magistrskega študija. Že od mladih let je po srcu in duši športnik, med drugim pa se je preizkušal tudi v tenisu, ki ga še vedno zelo rad igra.

Žiga je z delom v pisarni Tenis Slovenije že pričel, osebno pa ga boste spoznali na prihajajočih dogodkih (29.9. Teniška olimpijada, 5.10. Z.Sava Masters,…) ali pa sestankih s pokrovitelji Tenis Slovenije.

Kontakt: ziga.koscak@tenis-slovenija.si ; 051/605-354