Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Manca Pislak v drugi krog Bagnatice, poraz Kočevarja Dešmana, Razborška in Novakove

bm, 29.8.2017

Manca PISLAK se je na ITF turnirju v italijanski Bagnatici (25.000 $) uvrstila v drugi krog. Potem, ko je uspešno opravila kvalifikacije je v prvem krogu glavnega turnirja s 6-1 6-4 premagala Italijanko Claudio GIOVINE, 496. igralko lestvice WTA. V drugem krogu se bo pomerila s še eno Italijanko, 25-letno Martino CAREGARO (WTA 444).

Neuspešna pa sta bila v uvodnem nastopu na Futuresu v nizozemskem Schoonhovenu Tom KOČEVAR DEŠMAN in Nik RAZBORŠEK. Oba sta svoji srečanji predala. Kočevar Dešman je srečanje predal še drugič letos, tokrat pri zaostanku 5-7 0-2 Nemcu Frederiku PRESSU, prvič pa je letos tekmo predal Razboršek. Čeh Robin STANEK je ob predaji vodil s 6-1 1-0.

Na mladinskem ITF turnirju 2. ranga v Pančevu je v prvem krogu glavnega turnirja Kristina NOVAK izgubila srečanje s 5. nosilko, Turkinjo Selin OVUNC. 16-letna Turkinja je zmagala s 6-4 6-3.

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.