Tom Kočevar Dešman v četrtfinale Rotterdama, Veronika Erjavec poražena v drugem krogu Vrnjačke Banje

Tom KOČEVAR DEŠMAN, ki je v Portorožu napovedal, da bo še nekaj časa vztrajal v teniški karavani in da je v dobri formi je to napoved potrdil na Fututresu v Rotterdamu (15.000 $), kjer se je uvrstil v četrtfinale. V drugem krogu je s 6-4 6-2 premagal 5. nosilca, 20-letnega Francoza, Corentina DENOLLYA (448). V četrtfinalu bo v petek igral z 2. nosilcem, domačinom Boticom VAN DE ZANDSCHULPOM.

Še četrto zmago je na ITF turnirju v Vrnjački Banji (15.000 $) dosegla 17-letna Postojnčanka Veronika ERJAVEC in se v prvem nastopu na profesionalnem članskem turnirju uvrstila v osmino finala. V prvem krogu je s 6-1 6-2 premagala domačinko 15-letno Jovano PERIĆ, ki se je v glavni turnir uvrstila iz kvalifikacij. V drugem krogu je Erjavčeva nato izgubila. V treh nizih jo je z 1-6 6-4 6-3 premagala 17-letna vrstnica iz Japonske Stasuki TAKAMURA, ki je v prvem krogu s 7-5 6-4 izločila tudi Nastjo KOLAR.