Na mednarodnih turnirjih v tujini slab dan za naše predstavnike

Na mednarodnih turnirjih v tujini današnji dan ni bil naklonjen našim predstavnikom, vsi štirje so namreč izgubili. V Budimpešti je v prvem krogu Futuresa izgubil Mike URBANIJA katerega je s 6-1 6-0 izločil Belgijec Niels DESEIN. V istega turnirja je izpadel Anže ARH od katerega je bil s 6-2 5-7 6-1 boljši Slovak Martin FEKIAC.

V zadnjem krogu kvalifikacij v Hodmezovasarhelyu je izgubila Manca PISLAK. S 7-5 6-0 jo je izločila 8. nosilka Sanaz MARAND (522), ki je zmagala še deseto srečanje na zadnjih dvanajstih obračunih na turnirjih ITF.

V drugem krogu Rotterdama bo v sredo nastopil Tom KOČEVAR DEŠMAN, v Vrnjački banji bosta nastopili Nastja KOLAR in Veronika ERJAVEC.

Sta pa tokrat hitro z nastopi končali naši mladinki na ITF turnirju 2. ranga v Budimpešti. V prvem krogu je Kristino NOVAK s 6-2 6-7(4) 6-1 premagala 7. nosilka, Ukrajinka Daria SNIGUR (141), 2. nosilka Nika RADIŠIČ pa je s 5-7 1-6 izgubila z domačo povabljenko Reko ZADORI.