Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

Dalila Jakupovič se je pred odhodom na OP ZDA ustavila in trenirala v Kopru

fh, 21.8.2017

Trenutno tretja slovenska teniška igralka na lestvici WTA Dalila JAKUPOVIĆ (ta teden je zdrsnila iz prve dvestoterice igralk in je trenutno na 2016. mestu) se je pred odhodom na kvalifikacije letošnjega zadnjega turnirja za grand slam, OP ZDA, ustavila v Kopru, kjer ji je Teniški klub Koper omogočil trening s sparing partnerji na trdi podlagi, na kakršni se igra tudi zadnji letošnji turnir velike četverice.

Rok DELAK in Jan DERNIČ sta v dveh ločenih treningih dodobra namučila Dalilo. Svoj obisk je igralka izkoristila še za srečanje z nekaterimi igralci in trenerji iz preteklosti, ter prijatelji, ki držijo pesti ob njenem nastopanju. Nekaj udarcev je odigrala tudi z mladim talentiranim Koprčanom Robertom Korelcem.

Posebej ganljivo pa je bilo srečanje Dalile in njenega prvega trenerja Jureta HROVATA, ki jo je na njeni začetni poti do profesionalne kariere treniral največ časa.

Tekst: Franci Hrovat

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.