Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Bor Artnak dvakratni zmagovalec turnirja TE 14 v Podgorici, z Janom Dimitrijevičem osvojila turnir dvojic

bm, 11.8.2017

Odličen teden je za Litijanom Borom ARTNAKOM na turnirju Tennis Europe v starostni kategorji do 14 let, ki se je odvijal v Podgorici.

Potem, ko je v polfinalu s 7-5 6-4 premagal 2. nosilca, domačina Petra JOVANOVIĆA, je v finalu s 7-5 6-3 premagal še 7. nosilca Hrvata Noo VUKADINA in dosegel najboljšo uvrstitev v karieri. Za Bora je to deseti turnir TE v letu 2017, najboljši izid pa je zabeležil v Pecsu na Madžarskem, kjer se je maja letos uvrstil v četrtfinale. Sicer pa je bil na turnirjih TE enkrat že finalist in sicer na turnirju do 12 let leta 2016 na Ptuju.

Na zmagovalno stopničko je v konkurenci dvojic stopil s soigralcem, Celjanom Janom DIMITRIJEVIČEM. V finalu sta s 6-4 2-6 10-8 premagala Hrvata Bartola BORSEJA in Srba Luko JOVANOVIĆA.

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.