Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

Jutri začetek ATP Challengerja Zavarovalnica Sava Slovenia Open v Portorožu

bm, 4.8.2017

Jutri se v Portorožu s kvalifikacijskimi obračuni začenja letošnji ATP Challenger Zavarovalnica Sava Slovenia Open.

Že danes, na predvečer začetka turnirja, pa bo na teniškem stadionu koncert Tonija CETINSKEGA in pred njim nastop Mira TODOSOVSKEGA.

Prvi kvalifikacijski dan bodo prav tako na stadionu zaključili BAJAGA in INSTRUKTORI, tako da se za konec tedna obeta teniška in glasbena poslastica, ki je ne gre zamuditi.

Teniški teden, ki bo vsak dan poleg nastopa profesionalnih teniških igralcev prinesel tudi nastope naših teniških igralk in igralcev v vseh starostnih kategorijah bodo že jutri in v nedeljo odprli najmlajši s turnirjem v MINI, MIDI tenisu, tenisu do 10 in 11 let ter igralci in igralke do 12 let, ki bodo nastopili na turnirju RR.

Sicer pa je v Portorožu že vse pripravljeno na teniški dogodek leta, prizorišče pa že ima turnirski izgled.

Vabljeni v Portorož !

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.