Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

Blaž Rola ostal brez četrtfinala v Milanu, Nik Razboršek v Kamenu

bm, 29.6.2017

Blaž ROLA, ki edini od naše najboljše trojice tokrat ni nastopil v Wimbledonu, je nastope na ATP Challengerju v Milanu končal v drugem krogu. Srečanje z italijanskim povabljencem, 22-letnim Gianluco MAGERJEM, 377. igralcem lestvice je izgubil z rezultatom 4-6 7-6(2) 0-6. Srečanje je trajalo 2 uri in 19 minut. Blaž je slabše serviral, predvsem drugi servis mu tokrat ni šel od rok (21/46 ali 46 % izkoristek), tako da je začetni udarec skupaj izgubil kar šestkrat, od tega trikrat v tretjem nizu, v katerem je osvojil vsega 10 točk, od tega le pet na svoj začetni udarec.

Z nastopi je na Futuresu v Kamenu končal tudi Nik RAZBORŠEK. Po finalu prejšnji teden v Kalenkirchnu so mu moči tokrat pošle že v drugem krogu. Po dobljenem prvem nizu s 6-2 je v nadaljevanju povsem popustil in do konca srečanja osvojil le še eno igro. 27-letni Nemec George VON MASSOW, 795. igralec lestvice ATP je zmagal z 2-6 6-0 6-1.

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.