Nika Radišič v četrtfinale Bytoma, poraz Veronike Erjavec

17-letna Nika RADIŠIČ nadaljuje z dobrimi nastopi na mladinskih ITF turnirjih. Ta teden je 135. mladinka sveta in nastopa na turnirju 2. ranga v poljskem Bytomu. Kot 4. nosilka turnirja je nastope začela z gladko zmago s 6-1 6-0 nad Američanko Sabino DADACIU (ITF 257). Uspešna je bila tudi v nadaljevanju. S 7-5 6-7(9) in 6-0 je premagala Slovakinjo Kiaro PETROVICKO (ITF 347). V četrtfinalu bo igrala z Danko Klaro TAUSON s katero sta se letos pomerili že na turnirju v Firencah. Takrat ji je Danka prepustila vsega eno igro in upajmo, da se ji bo Nika uspela oddolžiti za poraz.

Tudi na tem turnirju pa se ni znašla Veronika ERJAVEC, s 147. mestom sedma nosilka turnirja. Izgubila je še sedmič zapored. Tokrat jo je s 6-3 6-3 premagala Gruzijka Ana MAKATSARIA (ITF 317).