Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Veterani in rekreativci so loparje vihteli v Krškem

lm, 29.5.2017

Na igriščih Teniškega kluba Krško je v soboto, 27. maja, potekal rekreativno-veteranski turnir, ki je poleg lepega tenisa postregel s sproščenim vzdušjem in zabavnimi aktivnostmi.

Tenis Slovenija je v sodelovanju s Teniškim klubom Krško poskrbela za dobro organizacijo, osvežilno vrhunsko penino Medot, lepe nagrade za vse udeležence ter bogate nagrade za zmagovalce. Poleg igranja tenisa so udeleženci turnirja lahko opravili testno vožnjo uradnega vozila Tenis Slovenije KIA Sportage in v igri Zadeni KIA Sportage osvajali praktične nagrade.

Turnir sta osvojila Anja Planinc in Žiga Ham Kacin, ki sta v razburljivem finalu premagala dvojico Ivo Beliš in Peter Stopinšek.

Zahvaljujemo se vsem udeležencem in vas vabimo na naslednji turnir Rekreativno-veteranske organizacije v Tivoli, 24. junija 2017.

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.