Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

Na mednarodnih turnirjih TE v konkurenci le še Maj Tomac in Lun Obrul

3.5.2017

Na turnirju Tennis Europe do 16 let v Zenici se je v četrtfinale uvrstil Maj TOMAC. V drugem krogu sta izgubila Maks LUKMAN in Anej LEVPUŠČEK. V konkurenci dvojic se je v polfinale uvrstil Maj TOMAC, ki igra v paru s Srbom Luko STEFANOVIĆEM s katerim sta 1. nosilca.

Na turnirju Tennis Europe do 14 let, ki se odvija v Ulcinju se je med posamezniki v četrtfinale uvrstil Lun OBRUL, tu pa ga je s 6-2 6-2 izločil 6. nosilec, domačin Milo GAZIVODA. V konkurenci dvojic se je Obrul s soigralcem iz Srbije Nikolo ZEKIĆEM s katerim sta 2. nosilca uvrstil v polfinale

Na mladinskem turnirju TE do 12 let v Čakovcu smo po četrtfinalu konkurence posameznikov in posameznic ter polfinalu konkurence dvojic ostali brez predstavnikov. V četrtfinalu so v šposamični konkurenci izpadli Leontina STOJANOVIĆ, Ela Nala MILIĆ in Jani RETELJ. V konkurenci dvojic sta v polfinalu izgubila Mak MIKOVIČ in Žiga ŠVEC. Pri deklicah je polfinale dvojic izgubila Ula JAMAR.

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.